100 GB data? Her er de 7 bedste muligheder

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

100 GB data er en fornuftig portion for dig, der gerne vil streame film i weekenden lytte til musik via Spotify og andre streamingtjenester. Vælger du mobilt bredbånd med 100 GB data er du således godt dækket ind, og prisen er normalt i den billige ende.

Vi har til denne artikel samlet de billigste abonnementer på mobilt bredbånd med 100 GB data inkluderet, og så har vi fundet et endnu billigere alternativ som kan være værd at overveje.

Her får du 100 GB data billigst

Vi har undersøgt mere end 40 forskellige udbydere og 250 forskellige abonnementer, for at finde det bedste mobile bredbånd med 100 GB data inkluderet. Herunder er vores resultater.

#1Oister-Logo
Oister
 • Op til 71 Mbit/s
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
149 kr./md.
Min. pris 149 kr.
#2Duka-Logo
Duka
 • Op til 71 Mbit/s
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan lejes
179 kr./md.
Min. pris 179 kr.
#3Callme-Logo
Call me
 • Op til 71 Mbit/s
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
159 kr./md.
Min. pris 159 kr.
#4Greentel-Logo
Greentel
 • Op til 71 Mbit/s
 • Oprettelse 50 kr.
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
199 kr./md.
Min. pris 249 kr.

Abonnementerne og priserne er ajourført 20. januar 2021.

1. Oister

Hos Oister får du mobilt bredbånd med 100 GB data til en rigtig god pris. Du slipper desuden helt for bindingsperiode, og kan til enhver tid opsige abonnementet til udgangen af måneden.

Med til abonnementet får du et SIM-kort, som du kan sætte i dit eget udstyr. Oister har desuden en netbutik til deres kunder, hvor du kan købe forskellige router og andet udstyr. Du vælger selv om du vil betale beløbet med det samme, eller afdrage rentefrit med en fast månedssats.

2. Duka

Duka sælger abonnementer, som er nemme og enkle at gå til. Deres mellemstore mobile bredbåndsabonnement indeholder 100 GB data, hvoraf du kan bruge 11 GB i andre EU-lande. Dette er særligt fordelagtigt for dig der eksempelvis har et sommerhus i Sverige eller ofte kører over grænsen, da du på denne måde har adgang til internettet uden at skulle oprette ekstra abonnementer.

Hos Duka kan du vælge at leje forskelligt trådløst udstyr, hvis du skulle have behov for det. Udstyret leveres klar til brug. Du kan også købe din egen router, som du kan bruge med det SIM-kort du modtager fra Duka.

Duka tilbyder også kort opsigelsesvarsel, og du kan derfor altid opsige dit abonnement til udgangen af indeværende måned.

3. Call me

Hos Call me, som ejes af Telia, finder du et godt mobilt bredbåndsabonnement med 100 GB data inkluderet. Det kan kun bruges i Danmark, men prisen er til gengæld i den rimelige ende. Call me er ifølge undersøgelse fra Loyalty Group blevet vurderet som et af de bedste teleselskaber i Danmark, hvilket skyldes en kombination af konkurrencedygtige priser og gode produkter. 

Der er heller ingen bindingsperiode eller oprettelsesgebyrer hos Call me, men til gengæld kræves der et opsigelsesvarsel på 30 dage.

4. Greentel

Greentel er en relativt lille udbyder, som dog har mange forskellige abonnementer at vælge imellem. Heriblandt mobilt bredbånd med 100 GB data, hvortil du kan vælge forskelligt trådløst udstyr.

Hos Greentel finder du nogle af markedets bedste vilkår, hvilket betyder at der er nul binding og mulighed for opsigelse fra dag til dag. Du behøver derfor ikke bekymre dig om bindingsperioder eller lange opsigelsesvarsler, som ender med at koste dig tid og penge.

Ulempen er så at Greentel er en lille smule dyrere end konkurrenterne, men den generelle kundetilfredshed er til gengæld høj.

Mobilabonnementer med mindst 100 GB data, som kan deles

Flere mobilabonnementer fås i pakker med 100 GB data eller mere, som kan deles mellem flere enheder ved hjælp af ekstra SIM-kort. Det ekstra SIM-kort indeholder kun data og kan eksempelvis sættes i en 4G-router, så du kan koble dig på nettet via datapakken i dit mobilabonnement.

#1eesy-logo
Eesy
 • Fri data + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 20 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 179 kr./md.
#2Callme-Logo
Call me
 • 100 GB + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 49 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 139 kr./md.
#3Telmore-Logo
Telmore Play (inkl. streaming)
 • Fri data + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 29 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 399 kr./md.

1. Eesy

Eesy udmærker sig ved at tilbyde et billigt mobilabonnement med over 100 GB data. Faktisk indeholder abonnementet ubegrænset data, som du kan dele på op til tre separate datadelingskort (SIM-kort, som kun kan bruges til data).

Dette er markant bedre end hos andre udbydere, og kan altså fungere som et billigt alternativ til et separat mobilt bredbåndsabonnement på 100 GB.

Abonnement fra Eesy har ingen binding og kan opsiges med et varsel på 30 dage. Det er et rigtig godt valg for dig med et mindre behov, og som ønsker maksimal fleksibilitet.

Du får også 20 GB data, som kan bruges i EU.

Eesy benytter TDC’s netværk.

2. Call me

Call me er også en ganske interessant udbyder i denne sammenhæng, selvom et ekstra SIM-kort koster hele 49 kroner per måned. Hos Call me finder du flere mobilabonnementer med 100 GB data eller derover, som er værd at overveje i stedet for et separat mobilt bredbåndsabonnement.

Der er heller ingen binding hos Call me, og abonnementer er gratis at oprette. Ekstra SIM-kort til data bestilles nemt og enkelt efter du er blevet oprettet som kunde.

Call me er ejet af Telia, og benytter Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk.

3. Telmore

Hvis du ønsker mindst 100 GB data i dit abonnement, har Telmore et spændende tilbud. Deres Play-abonnement indeholder nemlig både fri tale og fri data, samt gratis adgang til både Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate.

Til dette mobilabonnement kan du tilkøbe op til tre ekstra SIM-kort til datadeling, hvorved du kan på op til 3 forskellige adresser i Danmark. Du får også hele 44 GB data til brug i EU.

Hos Telmore er der heller ingen binding, og abonnementer kan opsiges med et varsel på 30 dage.

Hvor meget er 100 GB data?

100 GB data rækker langt, men streaming af film kan hurtigt opbruge al din data. Vi har gennemgået forbruget hos forskellige streamingtjenester og undersøgt hvor meget billeder og dokumenter fylder. Herunder er vores beregninger.

Så meget får du med 100 GB data

Billeder taget med mobilen2.500 stk.
Film i HD-kvalitet25 stk.
Musiknumre i høj kvalitet2.600 stk.
PDF- eller Word dokumenter650.000 sider

Selvom beregningerne herover er estimater baseret på gennemsnitlige tal, giver de et fint billede af mulighederne med 100 GB data.

Pas på sociale medier

Sociale medier bruger relativt meget data, hvis du har valgt at videoklip skal afspilles automatisk.

Screenshot af dataforbrug fra iPhone

Som det kan ses på billedet herover, kan Facebook sluge meget data. Det samme gælder for browsere hvis du ofte streamer videoklip fra avisartikler, samt YouTube og lignende tjenester.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar