100 GB data? Her er de 6 bedste muligheder

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Med 100 GB data kan du streame film og bruge sociale medier. Det er rigeligt til en enkelt persons månedlige forbrug, og ofte billigere end fastnet bredbånd. Vi guider dig til de bedste priser her.

Der er mange gode grunde til at vælge mobilt bredbånd. En af de bedste grunde er at du selv kan vælge hvor meget data du ønsker, og dermed kan prisen tilpasses dit faktiske forbrug. Bor du alene eller er husstandens internetforbrug i den lave ende, kan en datapakke på mindst 100 GB sagtens række til en hel måned.

Med 100 GB data kan du eksempelvis streame 25 film i HD-kvalitet eller høre 2600 sange. Løber du tør for data, kan du nemt opgradere abonnementet eller købe ekstra data.

Her får du 100 GB data billigst

I vores sammenligning af mobile bredbåndsabonnementer kan vi se, at flere abonnementer fås med 100 GB data eller lidt derover. Der er stor forskel på priserne, så det er en god idé at vælge med omhu. Herunder har vi samlet de billigste abonnementer, som har mindst 100 GB data inkluderet.

#1Lebara-Logo
Lebara
 • 100 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router skal købes andetsteds
99 kr./md.
Min. pris 99 kr.
#2Oister-Logo
Oister
 • 150 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
149 kr./md.
Min. pris 149 kr.
#3CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • 100 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
159 kr./md.
Min. pris 159 kr.
#4OK-Mobil-Logo
OK Mobil
 • 100 GB data
 • Oprettelse 1 kr.
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
159 kr./md.
Min. pris 159 kr.
#5Duka-Logo
Duka
 • 100 GB data (EU 11 GB)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
 • Router kan lejes
179 kr./md.
Min. pris 179 kr.
#6Greentel-Logo
Greentel
 • Op til 71 Mbit/s
 • Oprettelse 50 kr.
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
199 kr./md.
Min. pris 249 kr.

Abonnementerne og priserne er ajourført 16. juli 2021.

1. Lebara

Lebara er ikke et dansk selskab. De lejer sig ind på Telia-Telenors netværk, og tilbyder derigennem mobilt bredbånd med 100 GB data. Prisen er yderst fornuftig, og du finder faktisk ikke et billigere abonnement med netop denne mængde data inkluderet.

Hos Lebara skal du selv klare bestillingen via nettet, og derefter skal du selv administrere dit abonnement. Du kan skifte datapakke måned for måned, og opsige når du har lyst. Der er nemlig ingen binding.

Lebara sælger ikke trådløst udstyr, og du skal derfor skaffe en trådløs router andetsteds.

2. Oister

Oister tilbyder i skrivende stund ikke mobilt bredbånd med 100 GB data, men med 150 GB data. Prisen er stadig rimelig, og de ekstra 50 GB kan du eksempelvis bruges til download eller backup af filer.

Da Oister er ejet af 3, benytter Oister sig naturligvis af 3’s mobile netværk. Her får du høje hastigheder i det meste af landet, og du kan nemt op- eller nedgradere dit abonnement efter behov.

Det er muligt at tilkøbe en trådløs router, hvis du ønsker at koble flere enheder på nettet ad gangen.

3. CBB Mobil

CBB Mobil er hverken det dyreste eller det billigste teleselskab, men generelt er priserne dog i den rimelige ende. Her får du et godt abonnement med præcis 100 GB data, som du kan bruge i hele Danmark.

Der er ikke inkluderet en trådløs router, men du kan tilkøbe en passende router hos CBB Mobil. Har du behov for at op- eller nedgradere dit mobile bredbånd, kan det nemt gøres på CBB Mobils hjemmeside.

CBB Mobil ejes af Telenor, og er af Loyalty Group kåret som det bedste teleselskab i Danmark.

4. OK Mobil

OK Mobil er en del af OK a.m.b.a. Som navnet antyder, er der tale om en andelsforening, som er ejet i fællesskab af kunder og forhandlere. Der sidder altså ikke en lille gruppe aktionærer og investorer på toppen, som skal have del i et stort overskud. Dette muliggør blandt andet, at OK Mobil kan støtte lokalsporten i danske kommuner.

Kan du lide denne idé, er OK Mobil et ideelt sted. Du får 100 GB data til en rimelig pris, og samtidig kan du med et OK Benzinkort få glæde af endnu flere fordele når du tanker benzin hos OK.

5. Duka

Duka sælger abonnementer, som er nemme og enkle at gå til. Deres mellemstore mobile bredbåndsabonnement indeholder 100 GB data, hvoraf du kan bruge 11 GB i andre EU-lande. Dette er særligt fordelagtigt for dig der eksempelvis har et sommerhus i Sverige eller ofte kører over grænsen, da du på denne måde har adgang til internettet uden at skulle oprette ekstra abonnementer.

Hos Duka kan du vælge at leje forskelligt trådløst udstyr, hvis du skulle have behov for det. Udstyret leveres klar til brug. Du kan også købe din egen router, som du kan bruge med det SIM-kort du modtager fra Duka.

Duka tilbyder også kort opsigelsesvarsel, og du kan derfor altid opsige dit abonnement til udgangen af indeværende måned.

6. Greentel

Greentel er en relativt lille udbyder, som dog har mange forskellige abonnementer at vælge imellem. Heriblandt mobilt bredbånd med 100 GB data, hvortil du kan vælge forskelligt trådløst udstyr.

Hos Greentel finder du nogle af markedets bedste vilkår, hvilket betyder at der er nul binding og mulighed for opsigelse fra dag til dag. Du behøver derfor ikke bekymre dig om bindingsperioder eller lange opsigelsesvarsler, som ender med at koste dig tid og penge.

Ulempen er så at Greentel er en lille smule dyrere end konkurrenterne, men den generelle kundetilfredshed er til gengæld høj.

Mobilabonnementer med mindst 100 GB data, som kan deles

Flere mobilabonnementer fås i pakker med 100 GB data eller mere, som kan deles mellem flere enheder ved hjælp af ekstra SIM-kort. Det ekstra SIM-kort indeholder kun data og kan eksempelvis sættes i en 4G-router, så du kan koble dig på nettet via datapakken i dit mobilabonnement.

#1eesy-logo
Eesy
 • Fri data + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 20 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 179 kr./md.
#2Callme-Logo2
Call me
 • 100 GB + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 49 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 139 kr./md.
#3Telmore-Logo
Telmore Play (inkl. streaming)
 • Fri data + fri tale
 • Ekstra SIM-kort 29 kr./md. (maks. 3 stk.)
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 399 kr./md.

1. Eesy

Eesy udmærker sig ved at tilbyde et billigt mobilabonnement med over 100 GB data. Faktisk indeholder abonnementet ubegrænset data, som du kan dele på op til tre separate datadelingskort (SIM-kort, som kun kan bruges til data).

Dette er markant bedre end hos andre udbydere, og kan altså fungere som et billigt alternativ til et separat mobilt bredbåndsabonnement på 100 GB.

Abonnement fra Eesy har ingen binding og kan opsiges med et varsel på 30 dage. Det er et rigtig godt valg for dig med et mindre behov, og som ønsker maksimal fleksibilitet.

Du får også 20 GB data, som kan bruges i EU.

Eesy benytter TDC’s netværk.

2. Call me

Call me er også en ganske interessant udbyder i denne sammenhæng, selvom et ekstra SIM-kort koster hele 49 kroner per måned. Hos Call me finder du flere mobilabonnementer med 100 GB data eller derover, som er værd at overveje i stedet for et separat mobilt bredbåndsabonnement.

Der er heller ingen binding hos Call me, og abonnementer er gratis at oprette. Ekstra SIM-kort til data bestilles nemt og enkelt efter du er blevet oprettet som kunde.

Call me er ejet af Telia, og benytter Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk.

3. Telmore

Hvis du ønsker mindst 100 GB data i dit abonnement, har Telmore et spændende tilbud. Deres Play-abonnement indeholder nemlig både fri tale og fri data, samt gratis adgang til både Netflix, Viaplay, HBO Nordic, TV2 Play, Telmore Musik og Bookmate.

Til dette mobilabonnement kan du tilkøbe op til tre ekstra SIM-kort til datadeling, hvorved du kan på op til 3 forskellige adresser i Danmark. Du får også hele 44 GB data til brug i EU.

Hos Telmore er der heller ingen binding, og abonnementer kan opsiges med et varsel på 30 dage.

Hvor meget er 100 GB data?

100 GB data rækker langt, men streaming af film kan hurtigt opbruge al din data. Vi har gennemgået forbruget hos forskellige streamingtjenester og undersøgt hvor meget billeder og dokumenter fylder. Herunder er vores beregninger.

Så meget får du med 100 GB data

Billeder taget med mobilen2.500 stk.
Film i HD-kvalitet25 stk.
Musiknumre i høj kvalitet2.600 stk.
PDF- eller Word dokumenter650.000 sider

Selvom beregningerne herover er estimater baseret på gennemsnitlige tal, giver de et fint billede af mulighederne med 100 GB data.

Pas på sociale medier

Sociale medier bruger relativt meget data, hvis du har valgt at videoklip skal afspilles automatisk.

Screenshot af dataforbrug fra iPhone

Som det kan ses på billedet herover, kan Facebook eksempelvis sluge meget data. Det samme gælder for browsere, hvis du ofte streamer videoklip fra avisartikler, samt YouTube og lignende tjenester.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar