Bedste bredbånd i Danmark (Tjek af 40+ udbydere)

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Hvor får du det bedste bredbånd på markedet, og hvad skal du kigge efter? Der er stor forskel på priserne, og konkurrencen er høj. Find det bedste bredbånd her, og spar penge.

Top 8: Bedste bredbånd i Danmark

Hvis du leder efter det bedste bredbånd til den bedste pris, har du mange muligheder. Vi har overvåget markedet siden 2019, og herunder har vi samlet det bedste bredbånd til prisen netop nu.

#1JetNet-logo
Jetnet
 • Via fiber eller kabel-TV stik
 • Gratis router
 • 6 mdr. binding
Fra 199 kr./md.
Min. 6 mdr. 1.194 kr.
#2kviknet-logo
Kviknet
 • Via fiber, kabel-TV stik eller telefonstik
 • Gratis router
 • 6 mdr. binding
Fra 199 kr./md.
Min. 6 mdr. 1.194 kr.
#3hiper-logo
Hiper
 • Via fiber, kabel-TV stik eller telefonstik
 • Gratis router
 • 6 mdr. binding
Fra 229 kr./md.
Min. 6 mdr. 1.572 kr.
#4Telenor-Logo
Telenor
 • Via fiber eller kabel-TV stik
 • Gratis router
 • Ingen binding
Fra 249 kr./md.
Min. pris 249 kr.
#5Fastspeed-Logo
Fastspeed
 • Via fiber eller kabel-TV stik
 • Gratis router
 • 6 mdr. binding
Fra 249 kr./md.
Min. 6 mdr. 1.494 kr.
#6Norlys-Logo
Norlys
 • Via fiber eller kabel-TV stik
 • Gratis router
 • Mulighed for 2 x routere (mesh system)
 • 6 mdr. binding
Fra 279 kr./md.
Min. 6 mdr. 1.674 kr.
#7Oister-Logo
Oister
 • Mobilt bredbånd
 • Fra 6 GB data pr. måned
 • Router kan tilkøbes
 • Ingen binding
Fra 49 kr./md.
Min. pris 49 kr.
#8CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Mobilt bredbånd
 • Fra 5 GB data pr. måned
 • Router kan tilkøbes
 • Ingen binding
Fra 59 kr./md.
Min. pris 59 kr.

Abonnementer og priser er ajourført 6. februar 2022.

#1 Jetnet

Gå til udbyder

Her får du det bedste bredbånd til prisen, uanset om du vælger COAX eller fiberbredbånd.

Jetnet er en nyere udbyder, som er skabt af Fastspeed. Jetnet adskiller sig dog fra Fastspeed ved at tilbyde markant lavere priser og flere hastigheder, så du nemmere kan finde et abonnement til dit behov.

Vi mener at du får markedets bedste bredbånd hos Jetnet, hvor priserne også er markedets laveste. Det er muligt at blive kunde hvis du er koblet til fibernettet eller TDC’s COAX net (kabel-TV).

#2 Kviknet

Gå til udbyder

Godt bredbånd og flere muligheder. Kviknet dækker det meste af Danmark, og leverer gennem xDSL, COAX og fibernettet.

Kviknet er en erfaren bredbåndsudbyder, som tilbyder gode forbindelser over hele landet. Kviknet kan både levere bredbånd via telefonstikket eller TV-stikket, og derudover samarbejder de med en række fiberselskaber landet over.

Vi mener at Kviknet er godt med på både priser og produkter, så vi anbefaler at du slår din adresse op på Kviknets hjemmeside og ser på mulighederne.

#3 Hiper

Gå til udbyder

Hiper er en populær udbyder, og vellidt af mange. Her får du glimrende bredbånd med hastigheder op til 1000 Mbit, samt gratis trådløs router.

Hiper har gang i et stort offensiv, for at sikre sig en større andel af markedet. De har længe tilbudt markedets bedste bredbånd til favorable priser, men nu har skruen fået endnu et nøk i den rigtige retning.

Vi anbefaler at du slår din adresse op hos Hiper, hvis du ønsker mange valgmuligheder og gode priser på bredbånd. Du kan både få bredbånd via TV-stikket, telefonstikket eller fibernettet, hvis du vælger Hiper.

#4 Telenor

Gå til udbyder

Skal du have det bedste bredbånd uden binding? Telenor er en af de eneste udbydere på markedet, som har fjernet bindingsperioden.

Telenor har de bedste kundevilkår på markedet, og de placerer sig højt på vores liste over de bedste bredbåndsudbydere. Det skyldes ikke mindst at de har fjernet bindingsperioden, men også at du for en lille merpris kan få en lynhurtig Wi-Fi 6 router til dit abonnement. Wi-Fi 6 er fremtidens trådløse netværk, da det giver dig højere hastigheder og større kapacitet.

Hvis du vil have mest mulig fleksibilitet og ønsker at opgradere dit trådløse udstyr, anbefaler vi at du laver et adresseopslag hos Telenor.

#5 Fastspeed

Gå til udbyder

Hos Fastspeed får du ikke bare billigt bredbånd, men også hurtigt bredbånd. Ofte er der også en række bonusgaver til nye kunder.

Folkene bag Fastspeed øjnede hurtigt en mulighed, da markedet i en kort periode stod stille. De kaprede hurtigt en masse nye kunder, men de er ikke kommet sovende til det. Fra dag et har Fastspeed tilbudt lave priser på markedets bedste bredbånd, og det bliver de ved med.

Fastspeed er stadig i fuld gang med væksteventyret, og har efterhånden indgået samarbejdsaftaler med størstedelen af de danske fiberselskaber. Der er altså gode chancer for at du kan blive kunde hos Fastspeed, uanset om du har bredbånd via TV-kabel eller fibernettet.

#6 Norlys

Gå til udbyder

Hos Norlys får du det bedste bredbånd til den store bolig. Du kan nemlig tilvælge en ekstra router, så du kan opsætte et trådløst mesh-netværk.

Norlys har valgt at lukke Boxer, som var deres internet- og TV-udbyder. Efterfølgende har de selv overtaget produkterne, som de nu tilbyder i deres eget navn.

Du kan få Norlys bredbånd i det meste af landet, hvis du enten har antennestik eller fibernet. Prisen er i den lave ende, og for en lille merpris kan du få to routere med i abonnementet. Dette kaldes også for et mesh-system, da to (eller flere) routere er forbundet for at give et stærkere/bedre signal i den store bolig.

#7 Oister

Gå til udbyder

Oister har de bedste tilbud på mobilt bredbånd, og du bestemmer selv om du vil have trådløs router eller ej.

Oister har markedets bedste mobile bredbånd. Du får ikke en større mængde data end hvad Oister kan tilbyde, og samtidig medfølger en gratis trådløs router. Mobilt bredbånd fra Oister er billigere end det meste fastnet bredbånd, og du kan opnå høje hastigheder i det meste af landet.

Den største fordel ved at vælge mobilt bredbånd frem for fastnet bredbånd, er at oprettelsen går hurtigt. Fra du bestiller går der som regel kun et par dage, før du modtager dit SIM-kort. Har du bestilt det store abonnement, medfølger også en trådløs router.

#8 CBB Mobil

Gå til udbyder

CBB Mobil giver dig godt mobilt bredbånd, og du vælger selv om du vil have trådløs router med eller ej.

Hvis du vil have fleksibelt og hurtigt bredbånd med dertilhørende trådløs router, anbefaler vi at du vælger CBB Mobil. Her får du markedets bedste og billigste mobile bredbånd, og det kan leveres på kun få dage.

CBB Mobil har for andet år i træk vundet en Loyalty Award i 2021, da de har landets mest tilfredse kunder. De vandt også en Kundeserviceaward ved CX Day i 2021, hvilket vidner om at CBB Mobil generelt har mange tilfredse kunder.

Sådan fandt vi det bedste bredbånd på markedet

Hos Netrådet ved vi, at stabilt bredbånd er en nødvendighed på højde med elektricitet og varme. Internetforbindelsen sørger for at du kan holde kontakt med omverdenen, og den skal helst fungere ordentligt hele døgnet. I Danmark er der høj konkurrence blandt udbyderne, og derfor står du som forbruger i en gunstig situation. Du skal dog se dig grundigt for, hvis du vil have det bedste bredbånd til prisen.

Holdet bag Netrådet har overvåget markedet siden 2019, og ved derfor hvad der rører på sig. Priserne falder hele tiden, og der kommer løbende nye udbydere til. Markedet er altså i evig forandring, og du kan spare mange penge hvis du vælger rigtigt.

For at kunne finde det bedste bredbånd, har vi først og fremmest sammenlignet alle udbydere på markedet. Det løber op i mere end 40 forskellige udbydere og 250 abonnementer. Bredbånd er i sig selv et simpelt produkt, men servicen og teknikken spiller en stor rolle når du skal vælge. Det er eksempelvis afgørende at du kan få hjælp når forbindelsen ryger, og det trådløse udstyr skal være i en ordentlig kvalitet.

Som led i vores undersøgelse har vi:

 • Analyseret og rangeret mere end 40 udbydere.
 • Gennemgået over 250 forskellige abonnementer.
 • Lagt vægt på følgende kriterier: Hastighed, produkter, priser, kundeservice og abonnementsvilkår.
 • Holdt os opdaterede på Energistyrelsens tal på teleområdet.

Hvilken bredbåndsteknologi er bedst?

Du kan få bredbånd via forskellige teknologier, som har hver deres fordele og ulemper. Herunder gennemgår vi de forskellige bredbåndsteknologier, som er udbredt i det meste af landet.

#1 COAX (bredbånd via kabel-TV stikket)

Denne type bredbånd er bedst for dig, der ønsker en hurtig bredbåndsforbindelse til en fornuftig pris. Bredbånd via kabel-TV stikket er særligt velegnet til husstanden, der ofte streamer film og TV via nettet og som lejlighedsvist også deler/sender store filer via nettet.

Fordele

 • Nemt og billigt at komme i gang med. Ofte findes installationerne allerede på din adresse, så du ikke behøver vente på teknikerbesøg.
 • Lave etableringsomkostninger. Alt du skal bruge er et modem, som typisk medfølger gratis.
 • Mange udbydere at vælge mellem, hvis du har adgang til TDC’s net. TDC har nemlig åbnet nettet for alle konkurrenter.
 • Gratis trådløs router medfølger ofte. Du sparer derfor udgifterne hertil.

Ulemper

 • Hastighed kan ikke altid garanteres.
 • Der må påregnes et vist udsving i hastigheden, da den kan påvirkes af mange samtidige brugere i nabolaget.
 • Båndbredden er som regel stærkt asymmetrisk (f.eks. 1000/60 Mbit/s). Det betyder at du ikke kan sende store filer med samme høje hastighed som de kan downloades.

Bredbånd via kabel-TV stikket er nok den mest populære løsning på markedet, da der kan opnås meget høje hastigheder til meget lave priser. Her får du altså en god og hurtig internetforbindelse, som kan bruges til lidt af hvert.

Siden TDC/YouSee åbnede deres kabel-TV net i 2010, er nye konkurrenter sprunget til fadet. De kæmper alle om at vinde kunderne over på deres egne løsninger, og derfor står du som forbruger i en gunstig situation. Du har nemlig mange valgmuligheder, og det er nemt at få hurtigt bredbånd til en god pris.

#2 Fiberbredbånd

Fibernettet har stort potentiale, og det udrulles i skrivende stund til store dele af landet. Hastighederne kan blive højere end vi nogensinde har oplevet førhen, og forbindelserne er både hurtige og stabile i alle afkroge af landet. Det skyldes at lyslederkabler, i modsætning til de gamle telefonledninger, er mindre følsomme overfor lange afstande og forstyrrelser.

Fordele

 • Lynhurtigt og stabilt bredbånd. På fibernettet er du normalt garanteret en høj hastighed fra udbyderen.
 • Høje download- OG upload hastigheder. Båndbredden er i de fleste tilfælde symmetrisk, så du kan sende og modtage filer lige hurtigt.
 • Påvirkes ikke af omkringboendes internetforbrug. Kapaciteten på fibernettet er nemlig markant højere end på andre teknologier.
 • Godt valg til udkantsområder. Selvom du bor langt fra nærmeste central, påvirkes forbindelsen ikke.

Ulemper

 • Etableringsomkostninger er somme tider høje. Det skyldes at der ikke altid er nedgravet kabler til din matrikel, så der skal somme tider påregnes lidt gravearbejde.
 • Svært at gennemskue hvem der kan levere fiberbredbånd. Det afhænger nemlig af hvem der ejer infrastrukturen på din adresse.
 • Store geografiske prisforskelle. Nogle fiberselskaber kræver en højere pris end andre, og da fibernettet i nogle områder er lukket kan du ikke altid få samme priser som andre.

Ønsker du det hurtigst mulige bredbånd er fiber det rette valg. Det er fremtidens internet, og flere selskaber konkurrerer i øjeblikket om at udrulle infrastrukturen til nye dele af landet. Fibernettet er fortsat ikke reguleret ligesom det er tilfældet med andre teknologier, da flere forskellige selskaber ejer infrastrukturen. Det giver nogle spændende muligheder i visse dele af landet, mens andre dele må kigge langt efter valgmuligheder og lave priser. Udviklingen går dog hurtigt i øjeblikket, så vi anbefaler at du holder øje med markedet.

Vi mener at fiberbredbånd er det bedste valg for alle, der ønsker lynhurtigt og pålideligt internet til det moderne hjem.

#3 Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd går en spændende fremtid i møde, da teleselskaberne er i fuld gang med at udrulle det hurtige 5G-netværk over hele landet. Flere og flere husstande kan efterhånden nyde godt af stigende hastigheder, og mobilt bredbånd er ikke længere en fjern idé. Du har stadig kun en begrænset mængde data til rådighed, men flere selskaber er begyndt at tilbyde fri data med et loft på 1000 GB per måned.

Fordele

 • Bedst til dig der kun bruger nettet moderat, og ikke behøver lynhurtigt bredbånd.
 • Ikke bundet til én adresse – brug det over hele landet med forskelligt trådløst udstyr.
 • Høj hastighed i de fleste områder. Mobilt bredbånd dækker næsten hele landet, og med en ekstern antenne kan du fange signalet over længere distancer.
 • Mange abonnementer har ingen bindingsperiode.
 • Nemt og hurtigt at oprette. Du behøver ikke at trække kabler, isæt og aktiver blot SIM-kortet og du har forbindelse til nettet.

Ulemper

 • Ikke så hurtigt som bredbånd via fiber eller COAX. Hastigheden må forventes at ligge mellem 20 og 50 Mbit/s i de fleste områder af landet.
 • Visse områder har kun lav dækning. Dette gælder især for yderområder langt fra tæt bebyggelse.
 • Trådløs router skal ofte købes separat, og løber hurtigt op i 1000 kroner eller mere.
 • Begrænset data. Mobilt bredbånd er forbrugsafregnet, og koster derfor mere hvis du er flittig bruger af internettet.

Mobilt bredbånd giver dig større frihed, da du hverken behøver tilslutning med kabel eller teknikerbesøg. Du får simpelthen bare et SIM-kort, som du sætter i en trådløs router – og så har du internet i hele huset.

Mobilt bredbånd er det bedste internet for dig, der bor forskellige steder i landet og måske tilbringer din sommer et andet sted end derhjemme. Det kan være på en campingplads eller i et sommerhus, hvor du så kan tage dit bredbåndsabonnement med dig og komme online uanset hvor du befinder dig i landet.

Læs også: Bredbånd til sommerhuset – her er de bedste muligheder

#4 xDSL (bredbånd via telefonstikket)

Hvis du bor i et udkantsområde eller kun bruger internettet til at læse nyheder og e-mails, er xDSL måske den bedste (og eneste) mulighed for at få en pålidelig internetforbindelse via fast linje. Størstedelen af alle boliger i Danmark er koblet på telefonnettet, og der er næsten frit valg mellem alle udbydere på markedet. Vi anbefaler primært bredbånd via telefonstikket som en sidste løsning, hvis der ikke findes andre muligheder.

Fordele

 • Prisen er i den helt lave ende, da kobbernettet allerede er etableret og du blot skal have tilsendt simpelt udstyr.
 • Der er mange udbydere at vælge mellem. Kobbernettet er nemlig åbent for alle markedets udbydere.
 • Du kan være heldig at opnå hastigheder på op til 100 Mbit/s eller mere, hvis du bor tæt ved nærmeste central.

Ulemper

 • Størstedelen af husstande kan ikke opnå høje hastigheder, da ledningerne er gamle eller kapaciteten i området er lav.
 • Stærkt afhængig af afstand til nærmeste central. I yderområderne kan du i nogle tilfælde kun opnå 2-5 Mbit/s.
 • Forældet teknologi. Kobbernettet er for længst blevet overhalet indenom af andre og bedre teknologier, og udvikles derfor ikke længere med samme hast.

Hvis du leder efter det bedste bredbånd men kun har telefonstik, kan du ikke altid forvente høje hastigheder. Denne type bredbånd kendes også som xDSL eller bare DSL, og leveres altså gennem det gamle kobbernet.

Der er derfor stor forskel på hvilken hastighed der kan leveres i forskellige boligområder, men hvis du er heldig kan du faktisk opnå hastigheder på op til 100 Mbit/s gennem telefonstikket. Det er dog mere normalt at hastigheden ligger i omegnen af 20 Mbit/s.

Bredbånd via telefonstikket er derfor bedst til personer med et lavere forbrug, som ikke benytter internettet til andet end let surfing, nyheder, e-mails og lidt streaming af og til.

Billigt bredbånd er bedst

Når du skal have det bedste bredbånd, behøver du ikke altid at gå efter det dyreste. Der er nemlig mange konkurrerende udbydere, som tilbyder næsten identiske produkter til særdeles lave priser. De tilbyder desuden allesammen billigt trådløst internet, så der er ikke sparet på udstyret bare fordi prisen er lidt lavere.

Vores undersøgelse af billigt bredbånd har vist, at de fleste husstande kan opnå store besparelser ved at blive kunde hos en billigere udbyder.

Så meget kan du spare ved at skifte bredbåndsabonnement

Her er eksempler fra vores undersøgelse, der viser hvad du kan spare med nogle konkrete eksempler. Alle priser er indhentet 10. november 2020.

Husstand A: Bruger nettet til e-mail og nyheder
Betaler 249 kr./md. for 50/10 Mbit bredbånd hos eneste mulige udbyder via kabel-TV stikket.
Skifter til bredbånd fra Duka med 20 GB data til 79 kr./md.
Besparelsespotentiale: 2.040 kr./år

Husstand B: Bruger nettet til streaming, computerspil, m.m.
Betaler 349 kr./md. for 300/60 Mbit bredbånd via kabel-TV stikket.
Skifter til bredbånd fra Fastspeed, 1000/100 Mbit til 249 kr./md.
Besparelsespotentiale: 1.200 kr./år

Husstand C: Stor familie, bruger nettet til mange formål
Betaler 489 kr./md. for 1000/1000 Mbit fiberbredbånd.
Skifter til Kviknet fiberbredbånd, 1000/500 Mbit til 319 kr./md.
Besparelsespotentiale: 2.040 kr./år

Sådan sparer du penge på bredbånd

Selvom du måske allerede har det bedste bredbånd til dit behov, kan der stadig være penge at spare ved at holde øje med markedet. Du behøver ikke nødvendigvis at skifte udbyder, men sommetider kan det godt betale sig at holde din nuværende udbyder oppe på dupperne.

Herunder får du gode råd til hvordan du hele tiden sikrer dig at du har bredbånd til den lavest mulige pris.

1. Stil krav til din nuværende udbyder

Konkurrencen om kunderne er hård, og det ved de fleste udbydere godt. De vil for alt i verden ikke tabe kunder, men du er sikkert heller ikke interesseret i at skulle skifte abonnement hvis din udbyder kan tilbyde dig særligt konkurrencedygtige priser.

Sørg derfor for at holde din udbyder oppe på dupperne, ved løbende at minde dem om nye konkurrenter og deres priser. Spørg dem om de kan matche konkurrentens priser, eller om de vil risikere at miste kunder. Det sidste selvfølgelig med et glimt i øjet.

2. Hold øje med markedet løbende

Gør dig selv en tjeneste og hold vågent øje med markedet hver 6.-12. måned. Ikke kun bredbånd, men også telefoni og TV-pakker.

Nye konkurrenter kommer til markedet hele tiden, og der kan være penge at spare ved at holde vågent øje og skifte udbyder hvis du finder et bedre tilbud.

Som forbruger skal du selvfølgelig altid have fingeren på pulsen, så du ved hvad der rører på sig og at du ikke betaler for meget for dine nuværende abonnementer. Hvis du blot lader stå til og ikke længere holder øje med markedet, risikerer du pludselig at betale forholdsvist meget i forhold til hvad nye aktører kan tilbyde.

Vi anbefaler at du holder dig opdateret via Tjekditnet.dk, som er energistyrelsens egen hjemmeside.

3. Tag løbende dit forbrug op til revision

Det kan betale sig at holde øje med hvor meget der egentlig forbruges i din husstand. Hvis I har forbrugsafregnet internet og dermed betaler for en vis mængde data hver måned, er det en god idé at holde øje med forbruget for at se om det kan betale sig at vælge em mindre eller større datapakke.

Ved alle typer bredbånd kan det også være en god idé hele tiden at vurdere om du får den bedst mulige oplevelse ud af dit internet. Hvis det ofte er langsomt eller du har problemer med overhovedet at komme på nettet, er det måske på tide at bede udbyderen om nyt udstyr eller skifte til en anden udbyder.

4. Hold dit udstyr opdateret

Ved at holde både din router og dit IT-udstyr opdateret og i bedst mulig “form”, kan du spare mange penge og ærgrelser. Routeren skal blandt andet have opdateret firmware af og til, hvortil du normalt kan finde en nem vejledning hos din udbyder. Derudover er det en god idé at holde computere, tablets og mobiltelefoner opdateret og frie for virus, så de fungerer bedst muligt hele tiden. Så slipper du for ærgrelser, og du undgår at komme til at skifte bredbåndsabonnement i troen på at det så bliver bedre.

5. Vær ikke bange for at skifte udbyder

Hvis din udbyder ikke ytrer ønske om at matche konkurrentens priser eller produkter, kan det være på tide at skifte.

Dette behøver du ikke at grue for, da det normalt er så nemt som at klø sig i nakken.

Normalt tager den nye udbyder sig af opsigelsen hos den gamle udbyder, og du skal derfor slet ikke kontakte din gamle udbyder. Denne vil måske forsøge at kontakte dig, og du skal selvfølgelig også returnere det brugte udstyr med posten. Men derefter skal du faktisk bare vente på at det nye udstyr fremsendes fra din kommende udbyder, og så tilkoble det på dagen for etablering af dit nye bredbånd.

Bredbåndsfakta

Hvilken type bredbånd er billigst?

Mobilt bredbånd er billigst, hvis du kan nøjes med en mindre portion data. Vil du have ubegrænset bredbånd til den lavest mulige pris, skal du i stedet kigge efter bredbånd via kabel-TV stikket.

Hvilken type bredbånd er hurtigst?

Fiberbredbånd kan levere symmetriske hastigheder på op til 5000 Mbit. Mobilt bredbånd på det nye 5G-netværk kommer dog til at udfordre de kablede forbindelse i fremtiden, og allerede nu kan du opnå hastigheder på mere end 1000 Mbit hvis du opholder dig nær en af de nyetablerede 5G-antenner.

Hvilken type bredbånd er bedst?

Der er delte meninger om hvilken type bredbånd der er bedst, men de fleste er enige om at fiberbredbånd eller bredbånd via kabel-TV stikket er bedst. Førstnævnte er en smule dyrere, men hurtigst. Sidstnævnte er ikke helt så hurtigt, men til gengæld er det billigt og let tilgængeligt.

Hvordan har vi fundet det bedste bredbånd på markedet?

Vi har fundet markedets bedste bredbånd ved at analysere mere end 40 udbydere og vurdere dem ud fra en række fastsatte kriterier, som vi har fundet vigtige for at definere den bedst mulige kundeoplevelse. Kriterierne inkluderer blandt andet pris per måned, hastigheder, tilgængelighed, gebyrer, udstyr, bindingsperioder og tilvalgsmuligheder.

Hvorfor kan naboen få hurtigere bredbånd end dig?

Teleselskaberne og energiselskaberne udruller deres egne netværk lidt efter lidt, og derfor kan din nabo meget vel have adgang til hurtigere bredbånd end dig. Naboen har måske sagt ja til at få fibernet gravet ind på matriklen, men det betyder ikke at du som nabo per automatik er blevet koblet på selvsamme. Det kan også meget vel være at dit udstyr er langsommere end naboens, eller at andre faktorer har indflydelse på den maksimale hastighed du kan opnå.

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 6. februar 2022: Priser og produkter er opdateret. Vi har ændret på layoutet, og tilføjet Norlys som ny udbyder. De tilbyder en række interessante abonnementer, som indeholder to trådløse routere.
 • 26. november 2021: Priser og produkter er opdateret. Artiklens format er opdateret og slanket.
 • 27. oktober 2021: Bolignet erstattes af Jetnet. Jetnet vurderes at være den bedste bredbåndsudbyder netop nu, da de har markedets laveste priser på både COAX- og fiberbredbånd.
 • 22. juli 2021: Der er ryddet op i artiklen, og Bolignet er nu blandt de bedste bredbåndsudbydere i toppen af undersøgelsen.
 • 19. april 2021: Vi har opdateret formatet af artiklen, og gjort det lettere at navigere mellem alle sektionerne. Hiper er desuden tilføjet som en af de bedste muligheder ved bredbånd gennem telefonstikket og bredbånd til sommerhuset.
 • 19. januar 2021: Telenor MaxSpeed bredbånd er tilføjet listen over det bedste bredbånd på markedet, og vi har tilføjet en sektion med det bedste bredbånd til sommerhuset.
 • 8. november 2020: YouSee er tilføjet udbydere af bredbånd via kabel-TV nettet, da de netop har opdateret deres udvalg samt priser. Derudover er layoutet forbedret, og der er tilføjet vurderinger af de forskellige forbindelsestyper.
 • 27. september 2020: Oister bredbåndsabonnement er opdateret, da deres 3 GB datapakke er udgået og erstattet med 5 GB.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar