4 gode bredbåndsabonnementer uden binding

Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift. Vi håber du finder indholdet brugbart, og hører gerne din mening i kommentarfeltet nederst.

Bredbånd sælges oftest med 6 måneders binding, da der normalt medfølger gratis modem og trådløs router. Du kan dog stadig finde abonnementer uden binding, hvilket er en fordel hvis du ikke ønsker at lade dig binde i mindst et halvt år.

Herunder har vi samlet det bedste bredbånd, som ikke binder dig i en længere periode.

#1Telenor-Logo
 • Op til 1000 Mbit/s
 • Gratis router
 • TV-kabel, fiber eller ADSL
Fra 249 kr./md.
Min. pris 249 kr.
#2Telia-Logo
 • Op til 300 Mbit/s
 • Gratis router
 • TV-kabel, fiber eller ADSL
Fra 249 kr./md.
Min. pris 258,75 kr.
#3Oister-Logo
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 3 GB data inkl.
 • Mobilt bredbånd
29 kr./md.
Min. pris 29 kr.
#4CBB-Mobil-Logo
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 5 GB data inkl.
 • Mobilt bredbånd
64 kr./md.
Min. pris 64 kr.

Abonnementer og priser er ajourført 15. september 2020.

1. Telenor MaxSpeed – op til 1000 Mbit uden binding

Se abonnementer her

Telenor er leveringsdygtig af bredbånd uden binding til fornuftige priser, og der er gode chancer for at du kan blive kunde hos dem. De dækker nemlig både fibernetværket, kabel-TV netværket, det mobile netværk samt kobbernettet.

Leder du derfor efter et bredbåndsabonnement uden binding og med mulighed for enddog meget høje hastigheder, er Telenor dit bedste valg.

Du kan bl.a. få disse abonnementer uden binding hos Telenor:

 • Bredbånd på op til 1000/500 Mbit/s uden binding
 • Mobilt bredbånd uden binding

Telenor tilbyder også mobilt internet med fri data, men her er der dog 6 måneders binding da der medfølger en trådløs router til kun én krone.

2. Telia bredbånd – op til 300 Mbit uden binding

Se abonnementer her

Telia har for længe siden slået sit mobile netværk sammen med Telenors, men de er stadig et uafhængigt teleselskab – og et af landets største.

Hos Telia kan du få bredbånd uden binding, og Telia kan levere via fibernettet, kabel-TV nettet, kobbernettet samt via mobilt bredbånd.

Telia ligger dog i den lidt dyrere ende, og hastighederne er “kun” op til 300 Mbit/s. Dette er dog rigeligt for de fleste, så hvis der ønskes bredbånd uden binding er Telia ligeledes værd at overveje.

Telia tilbyder bl.a. følgende bredbånd uden binding:

 • Bredbånd på op til 300/300 Mbit/s uden binding
 • Mobilt bredbånd uden binding

Hos Telia vælger du selv om du vil have binding eller ej på dit mobile bredbånd, da dette afhænger af tilvalget af trådløs router. Vil du have en trådløs router med til én krone, binder du dig til 6 måneders abonnement.

3. Oister – mobilt bredbånd med 2.000 GB data uden binding

Se abonnement her

Hvis du bor på forskellige adresser i løbet af året, eksempelvis dit hus og dit sommerhus, campingvognen, båden eller noget helt andet, så er mobilt bredbånd værd at overveje. Hos Oister får du hurtigt mobilt bredbånd helt uden binding, og du kan tilmed få en trådløs router med i købet mod et mindre oprettelsesgebyr.

Oister er det rette valg til både små og store behov, da du får markedets p.t. største datamængde med i abonnementet. Hele 2.000 GB, hvilket er dobbelt så meget som de fleste konkurrenter tilbyder.

Hvis dit behov er mindre, har Oister selvfølgelig også billigere mobilt bredbånd med en lavere mængde data inkluderet – også uden binding, selvfølgelig.

Fordelen ved denne type bredbånd er, udover nul binding, at du kan tage det med dig overalt i landet. Der kræves ingen installation af kabler eller kompliceret udstyr, du får bare et SIM-kort som du sætter i en router eller direkte i computeren. Så er du hurtigt på nettet.

Oister ejes af 3 og benytter derfor også 3’s mobile netværk.

4. CBB Mobil – mobilt bredbånd uden binding, inkl. 1.000 GB data

Se abonnement her

Med CBB Mobil får du bredbånd uden binding, og du får ydermere frihed til selv at vælge om du ønsker at tilkøbe en trådløs router eller ej.

Fravælger du køb af trådløs router skal du kun betale abonnementets pris, og der er slet ingen gebyrer eller andre overraskelser.

Med 1.000 GB data har du mere end rigeligt til hele måneden, og du kan frit tage dit bredbånd med rundt i hele landet.

CBB Mobil ejes af Telenor og benytter derfor Telia-Telenors sammenlagte mobile netværk, så her er du sikker på at have god forbindelse i hele landet.

Skulle du have brug for en trådløs router til dit bredbåndsabonnement, kan CBB Mobil levere denne for en lav engangspris. Der er ikke binding påkrævet for at købe denne router, og det står dig frit for om du vil benytte dig af dette tilbud.

Derfor er der binding på bredbånd

Det er dyrt for udbyderne at oprette dig som bruger, da der er etableringsomkostninger og andre udgifter forbundet herved. Derfor vil de selvfølgelig gerne sikre sig at du ikke smutter efter en måned, da deres udgifter så vil være forgæves.

Når du bestiller bredbånd med binding, skyldes det typisk følgende:

 • Modem og trådløs router medfølger uden merpris.
 • Teknikerbesøg kræves i nogle tilfælde.
 • Der skal måske installeres nye kabler eller bokse på din adresse.

Det er altså med andre ord den fysiske del af produktet, der koster penge for udbyderen. Selve brugen af internettet koster ikke meget, når først udstyret og kabler m.m. er trukket fra.

Ønsker du bredbånd uden binding, kan du derfor være nødsaget til at gå på kompromis og nøjes med et ringere udvalg, eller du kan vælge et abonnement hvor trådløs router ikke er inkluderet – eksempelvis mobilt bredbånd hvor der kun sjældent er binding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *