Top 6: Bredbånd uden binding

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Hvor finder man bredbånd uden binding? Det kan være en dyr fornøjelse at fortryde et abonnement, når der er 6 måneders binding. Find en internetforbindelse uden binding her, hvis du ønsker mest mulig fleksibilitet.

De fleste internetudbydere har en bindingsperiode på op til 6 måneder, fordi modem og trådløs router medfølger gratis. På visse adresser kræves der også et teknikerbesøg, og dette er ofte helt uden meromkostning for kunden. En bindingsperiode er derfor ofte uundgåelig, for at udbyderne ikke taber penge.

Enkelte internetudbydere har dog valgt at gå imod strømmen, og tilbyder bredbåndsforbindelser helt uden binding. Du har derfor fuld frihed til at vælge til og fra, som du ønsker.

Top 6: Billigste og bedste bredbånd uden binding

I vores sammenligning af bredbånd og mobilt bredbånd kan vi konstatere, at 6 måneders binding er normen hos de fleste udbydere. Du skal altså se dig for, hvis du vil slippe for bindingsperioden. Find de bedste tilbud på bredbånd uden binding herunder.

#1Telenor-Logo
Telenor MaxSpeed
 • Op til 1000 Mbit/s
 • Gratis router
 • Gratis oprettelse
 • TV-stik, fiber eller mobilt bredbånd
Fra 249 kr./md.
Min. pris 249 kr.
#2Oister-Logo
Oister
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 6 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 49 kr./md.
Min. pris 49 kr.
#3CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 5 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 59 kr./md.
Min. pris 59 kr.
#43-Logo
3 Mobil
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 20 GB data (Inkl. EU)
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 100 kr./md.
Min. pris 100 kr.
#5kazoom-logo
Kazoom
 • Op til 1000 Mbit/s
 • Ingen router
 • Oprettelse 495 kr.
 • Fiberbredbånd
249 kr./md.
Min. pris 744 kr.
#6EWII-Logo
EWII
 • Op til 1000 Mbit/s
 • Gratis router
 • Oprettelse 99 kr.
 • Fiberbredbånd
Fra 269 kr./md.
Min. pris 368 kr.

Abonnementer og priser er ajourført 19. juli 2021.

#1 – Telenor MaxSpeed – op til 1000 Mbit uden binding

Se abonnementer her

Telenor er den eneste landsdækkende internetudbyder, som har fjernet bindingsperioden på alle abonnementer. Her får du altså mest mulig fleksibilitet, uanset hvilken slags internetforbindelse du vælger. I skrivende stund har Telenor aftaler med en række fiberselskaber landet over, og derudover kan de levere bredbånd via TDC’s kabel-TV net. Du kan også få mobilt bredbånd, men her må du acceptere en bindingsperiode hvis du ønsker trådløs router.

Leder du derfor efter et bredbåndsabonnement uden binding og med mulighed for enddog meget høje hastigheder, er Telenor dit bedste valg.

Du kan bl.a. få disse abonnementer uden binding hos Telenor:

 • Bredbånd på op til 2500 Mbit/s uden binding
 • Mobilt bredbånd uden binding

#2 – Oister – mobilt bredbånd uden binding til lavpris

Se abonnementer her

Mobilt bredbånd fra Oister er værd at overveje, af flere grunde: Der er ingen binding, og Oister er billigst med data. Du får altså mere data end nogen andre steder, og det til en ganske lav pris. Mobilt bredbånd kan bruges i hele Danmark, og derfor er det ideelt til personer med sommerhus, campingvogn eller båd.

Vi har før skrevet om bredbånd til sommerhuset, og her anbefales Oister netop af ovenstående grunde.

Hos Oister finder du mobilt bredbånd til alle behov, og det største abonnement indeholder i skrivende stund dobbelt så meget data som hos andre udbydere. Til det største abonnement er det muligt at få en trådløs router med, uden at du binder dig for en længere periode.

Vi mener at Oister er det rette valg for alle, der ønsker en fleksibel internetforbindelse, og som ikke har behov for en meget høj hastighed. Du er hurtigt på nettet med mobilt bredbånd fra Oister, og slipper helt for binding.

Oister ejes af 3 og benytter derfor også 3’s mobile netværk.

#3 – CBB Mobil – mobilt bredbånd uden binding og mere frihed

Se abonnementer her

Med CBB Mobil får du bredbånd uden binding, og du får ydermere frihed til selv at vælge om du ønsker en trådløs router eller ej. Fravælger du køb af trådløs router skal du kun betale abonnementets pris, og der er slet ingen gebyrer eller andre overraskelser.

Med abonnementer fra 5 GB og op til 1.000 GB data har du mere end rigeligt til hele måneden, og du kan frit tage dit bredbånd med rundt i hele landet.

CBB Mobil ejes af Telenor og benytter derfor Telia-Telenors sammenlagte mobile netværk, så her er du sikker på at have god forbindelse i hele landet.

Skulle du have brug for en trådløs router til dit bredbåndsabonnement, kan CBB Mobil levere denne for en lav engangspris. Der kræves ingen bindingsperiode for at købe denne router, og det står dig frit for om du vil benytte dig af dette tilbud.

#4 – 3 Mobil – bredbånd ude og hjemme

Se abonnementer her

Hvis du vil have bredbånd uden binding og ønsker en lidt større mængde data, kan teleselskabet 3 være en god mulighed. Her kan du vælge pakker med mindst 20 GB data, og du kan opgradere til hele 2000 GB data per måned hvis du vil have hurtigt 5G bredbånd. Der er ingen binding, medmindre du vil have trådløs router på afbetaling.

En særlig fordel ved disse bredsbåndsabonnementer er muligheden for at bruge dem i mere end 70 forskellige lande. Det er mere end hos de fleste udbydere, som typisk er begrænsede til enten Danmark eller kun EU.

3 er en af få danske udbydere, der lader dig vælge mellem forskellige typer routere. Bor du på landet, kan du således få en kraftigere router end normalt. Dette er en stor fordel, da sådanne routere normalt er meget dyre.

#5 – Kazoom – fiberbredbånd i Østjylland uden binding

Se abonnementer her

Kazoom giver dig hurtigt fiberbredbånd i store dele af Østjylland, nærmere bestemt Aarhus og omegn. Kazoom er datterselskab af AURA Energi, og har du adgang til AURA fibernet kan du få Kazoom bredbånd.

Hos Kazoom er konceptet helt enkelt: Du får hurtigt fiberbredbånd med hastigheder op til 1000/1000 Mbit/s, hvilket du betaler en fast pris for hver måned. Der er ingen binding overhovedet, og trådløst udstyr er ikke inkluderet. Det er altså udelukkende forbindelsen, du betaler for.

Hvis du bor i Kazooms dækningsområde, er deres bredbåndstilbud et af markedets bedste. Du skal dog være opmærksom på oprettelsesgebyret, ligesom du skal huske selv at køre trådløs router.

#6 – EWII – fiberbredbånd i Trekantområdet uden binding

Se abonnementer her

EWII har længe været i gang med at udrulle deres eget fibernet til hele Trekantområdet, og det er tæt på at lykkes. I Trekantområdet kan næsten alle husstande få hurtigt fiberbredbånd fra EWII, og hastighederne kan komme helt op på 1000 Mbit/s.

Hos EWII får du hurtigt trådløst udstyr med til dit bredbånd, men du slipper alligevel for binding. Oprettelsesgebyret er nu blevet reduceret i forhold til førhen, så nu kan det muligvis betale sig hvis du bor i Trekantområdet og gerne vil have bredbånd uden binding.

Sådan fandt vi det bedste bredbånd uden binding

Bredbånd uden binding er det ideelle valg for dig, der ikke helt har besluttet hvad du har behov for – eller blot vil have et midlertidigt abonnement med højest mulige frihed.

Bredbåndsabonnementer uden binding bliver stadigt mere populære, men forskellige udbydere har forskellige fordele. Nogen kræver eksempelvis ekstra betaling for trådløs router, mens andre opkræver et oprettelsesgebyr.

Af den grund har vi undersøgt markedet og foretaget omfattende research, for at danne os et overblik over mulighederne.

Som led i vores undersøgelse har vi:

Se vores research af alle abonnementer

Derfor er der binding på bredbånd

Det er dyrt for udbyderne at oprette dig som kunde, da der er etableringsomkostninger og andre udgifter forbundet herved. Derfor vil de selvfølgelig gerne sikre sig at du ikke smutter efter en måned, da de således ikke kan dække deres udgifter til oprettelse og etablering.

Når du bestiller bredbånd med binding, skyldes det typisk følgende:

 • Modem og trådløs router medfølger uden merpris.
 • Teknikerbesøg kræves i nogle tilfælde.
 • Der skal måske installeres nye kabler eller bokse på din adresse.

Det er altså med andre ord den fysiske del af produktet, der koster penge for udbyderen. Selve brugen af internettet koster ikke meget, når først udstyret og kabler m.m. er trukket fra.

Ønsker du bredbånd uden binding, kan du derfor være nødsaget til at gå på kompromis og nøjes med et ringere udvalg, eller du kan vælge et abonnement hvor trådløs router ikke er inkluderet – eksempelvis mobilt bredbånd hvor der kun sjældent er binding.

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 2. februar 2022: Priser og informationer er opdateret, så artiklen stadig er tidssvarende. Vi anbefaler stadig de samme udbydere som før.
 • 18. august 2021: Stofa er fjernet fra listen, da de netop har indført 6 måneders binding på bredbånd.
 • 19. juli 2021: Kazoom, Stofa og EWII er føjet til listen over bredbåndsabonnementer uden binding.
 • 2. marts 2021: Vi har tilføjet et antal regionale bredbåndsudbydere, som tilbyder billigt bredbånd uden binding.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar