Top 4 bredbånd uden binding – internet med frihed

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Hvor finder man bredbånd uden binding, som samtidig er billigt og hurtigt? Internetforbindelser sælges typisk med en bindingsperiode på op til 6 måneder, fordi der skal fremsendes udstyr og etableres en fysisk forbindelse til din adresse. Alligevel har flere udbydere valgt at gå imod strømmen, og tilbyder altså internetforbindelser helt uden binding.

Hvis du gerne vil på internettet uden at binde dig i en længere periode, skal du læse denne guide. Her har vi samlet de bedste bud på bredbånd, der kan opsiges når som helst.

Her får du bredbånd uden binding

Efter at have undersøgt mere end 40 udbydere og 250 forskellige abonnementer, kan vi konstatere at bredbånd uden binding er en sjældenhed. Heldigvis findes der alligevel flere gode muligheder, som vi har samlet i tabellen herunder.

#1Telenor-Logo
Telenor MaxSpeed
 • Op til 1000 Mbit/s
 • Gratis router
 • Gratis oprettelse
 • TV-kabel, fiber eller xDSL
Fra 249 kr./md.
Min. pris 249 kr.
#2Oister-Logo
Oister
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 5 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 49 kr./md.
Min. pris 49 kr.
#3CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 5 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 59 kr./md.
Min. pris 59 kr.
#43-Logo
3 Mobil
 • Op til 71 Mbit/s
 • Fra 20 GB data
 • Gratis oprettelse
 • Mobilt bredbånd
Fra 120 kr./md.
Min. pris 220 kr.

Abonnementer og priser er ajourført 2. marts 2021.

#1 – Telenor MaxSpeed – op til 1000 Mbit uden binding

Se abonnementer her

Telenor er leveringsdygtig af bredbånd uden binding til fornuftige priser, og der er gode chancer for at du kan blive kunde hos dem. De dækker nemlig både fibernetværket, kabel-TV netværket, det mobile netværk samt kobbernettet.

Leder du derfor efter et bredbåndsabonnement uden binding og med mulighed for enddog meget høje hastigheder, er Telenor dit bedste valg.

Du kan bl.a. få disse abonnementer uden binding hos Telenor:

 • Bredbånd på op til 1000/500 Mbit/s uden binding
 • Mobilt bredbånd uden binding

Telenor tilbyder også mobilt internet med fri data, men her er der dog 6 måneders binding da der medfølger en trådløs router til kun én krone.

#2 – Oister – mobilt bredbånd uden binding til lavpris

Se abonnementer her

Hvis du bor på forskellige adresser i løbet af året, eksempelvis dit hus og dit sommerhus, campingvognen, båden eller noget helt andet, så er mobilt bredbånd værd at overveje. Hos Oister får du hurtigt mobilt bredbånd helt uden binding, og du kan tilmed få en trådløs router med i købet mod et mindre oprettelsesgebyr.

Oister er det rette valg til både små og store behov, da du får markedets p.t. største datamængde med i deres ubegrænsede bredbåndsabonnement. Hele 2.000 GB, hvilket er dobbelt så meget som de fleste konkurrenter tilbyder.

Du kan også få billigere abonnementer med 5 GB data og opefter, hvis dit behov ikke er så stort.

Hvis dit behov er mindre, har Oister selvfølgelig også billigere mobilt bredbånd med en lavere mængde data inkluderet – også uden binding, selvfølgelig.

Fordelen ved denne type bredbånd er, udover nul binding, at du kan tage det med dig overalt i landet. Der kræves ingen installation af kabler eller kompliceret udstyr, du får bare et SIM-kort som du sætter i en router eller direkte i computeren. Så er du hurtigt på nettet.

Oister ejes af 3 og benytter derfor også 3’s mobile netværk.

#3 – CBB Mobil – mobilt bredbånd uden binding og mere frihed

Se abonnementer her

Med CBB Mobil får du bredbånd uden binding, og du får ydermere frihed til selv at vælge om du ønsker at tilkøbe en trådløs router eller ej.

Fravælger du køb af trådløs router skal du kun betale abonnementets pris, og der er slet ingen gebyrer eller andre overraskelser.

Med abonnementer fra 5 GB og op til 1.000 GB data har du mere end rigeligt til hele måneden, og du kan frit tage dit bredbånd med rundt i hele landet.

CBB Mobil ejes af Telenor og benytter derfor Telia-Telenors sammenlagte mobile netværk, så her er du sikker på at have god forbindelse i hele landet.

Skulle du have brug for en trådløs router til dit bredbåndsabonnement, kan CBB Mobil levere denne for en lav engangspris. Der er ikke binding påkrævet for at købe denne router, og det står dig frit for om du vil benytte dig af dette tilbud.

#4 – 3 Danmark – bredbånd ude og hjemme

Se abonnementer her

Hvis du vil have bredbånd uden binding og ønsker en lidt større mængde data, kan teleselskabet 3 være en god mulighed. Her kan du vælge pakker med mindst 20 GB data, og du kan opgradere til hele 1000 GB data per måned uden du behøver at binde dig.

En særlig fordel ved disse bredsbåndsabonnementer er muligheden for at bruge dem i mere end 66 forskellige lande. Det er mere end hos de fleste udbydere, som typisk er begrænsede til enten Danmark eller kun EU.

Hos 3 kan du også få et abonnement med ubegrænset data og tilhørende trådløs router, men i modsætning til andre selskaber skal du her binde dig til et halvt år.

Regionale bredbåndsudbydere uden binding

Flere steder i Danmark findes der også regionale bredbåndsudbydere, som tilbyder bredbånd uden binding. Disse kan være interessante at kigge nærmere på hvis du bor i et specifikt område, da det ellers er småt med muligheder for dig der ønsker fuld fleksibilitet.

Aarhus og omegn: Kazoom

Se abonnement her

Kazoom giver dig lynhurtigt bredbånd i Aarhus og de omkringliggende områder, hvor AURA ejer fibernettet. Udbyderen leverer kun bredbånd uden binding, og der kan vælges én hastighed: 1000/1000 Mbit.

Grunden til at der ikke er binding på abonnementet, er at der er skåret helt ind til benene. Der er således ikke inkluderet dyrt udstyr eller telefonsupport, så Kazoom er måske bedst egnet til dig der kan selv og ikke har noget imod at skaffe trådløs router på egen hånd.

Trekantområdet: EWII

Se abonnementer her

EWII forsyner det meste af Trekantområdet med lynhurtigt bredbånd, og her slipper du ligeledes for binding. EWII har du blandt andet adgang til i Kolding, Fredericia, Vejle og andre store byer samme område.

Hos EWII kan du selv vælge din hastighed, og abonnementerne starter fra kun 25/25 Mbit. Vil du have fuld fart på internettet, kan du dog også få en 1000/1000 Mbit forbindelse med tilhørende mesh WiFi. Mesh WiFi opsættes i dit hjem af en professionel tekniker, således at du er sikret bedst mulig dækning i alle kroge og hjørner af boligen.

Derfor er der binding på bredbånd

Det er dyrt for udbyderne at oprette dig som bruger, da der er etableringsomkostninger og andre udgifter forbundet herved. Derfor vil de selvfølgelig gerne sikre sig at du ikke smutter efter en måned, da de således ikke kan dække deres udgifter til oprettelse og etablering.

Når du bestiller bredbånd med binding, skyldes det typisk følgende:

 • Modem og trådløs router medfølger uden merpris.
 • Teknikerbesøg kræves i nogle tilfælde.
 • Der skal måske installeres nye kabler eller bokse på din adresse.

Det er altså med andre ord den fysiske del af produktet, der koster penge for udbyderen. Selve brugen af internettet koster ikke meget, når først udstyret og kabler m.m. er trukket fra.

Ønsker du bredbånd uden binding, kan du derfor være nødsaget til at gå på kompromis og nøjes med et ringere udvalg, eller du kan vælge et abonnement hvor trådløs router ikke er inkluderet – eksempelvis mobilt bredbånd hvor der kun sjældent er binding.

Sådan fandt vi det bedste bredbånd uden binding

Bredbånd uden binding er det ideelle valg for dig, der ikke helt har besluttet hvad du har behov for – eller blot vil have et midlertidigt abonnement med højest mulige frihed.

Bredbåndsabonnementer uden binding bliver stadigt mere populære, men forskellige udbydere har forskellige fordele. Nogen kræver eksempelvis ekstra betaling for trådløs router, mens andre opkræver et oprettelsesgebyr.

Af den grund har vi undersøgt markedet og foretaget omfattende research, for at danne os et overblik over mulighederne.

Som led i vores undersøgelse har vi:

Se vores research af alle abonnementer

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 2. marts 2021: Vi har tilføjet et antal regionale bredbåndsudbydere, som tilbyder billigt bredbånd uden binding.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar