CBB Mobil – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

CBB Mobil hed oprindeligt Club Blah Blah, men skiftede allerede i 2002 navn til det mere mundrette CBB Mobil. Siden årtusindeskiftet har CBB Mobil leveret billige mobilabonnementer til kunder i hele landet, og efterfølgende er billigt mobilt bredbånd også kommet med på vognen. CBB Mobil er i dag et fuldt online-baseret teleselskab, og selvom selskabet har skiftet hænder er de stadig blandt de billigste og mest populære udbydere på markedet.

Har du overvejet CBB Mobil, er denne guide til dig. Vi har analyseret abonnementerne, og klæder dig på til at træffe det rette valg.

Bedste abonnementer fra CBB Mobil

Fokus hos CBB Mobil er at tilbyde simple abonnementer til fordelagtige priser, hvilket de har gjort siden begyndelsen.

Herunder har vi samlet de bedste abonnementer netop nu.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 26. marts 2021.

Mobilabonnementer

 • 30 timer + 30 GB (kun Danmark)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • Fri tale + fri data (EU 13 GB)
  179 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Mobilt bredbånd

Fordele

 • Stort udvalg af både mobilabonnementer og mobilt bredbånd til store og små behov. Her kan du spare penge, uanset om du er storforbruger eller ej.
 • CBB Mobil tjekker dækningen på din adresse, før du bestiller mobilt bredbånd. Du ved således på forhånd, hvilken hastighed du kan forvente.
 • Nemt at kontakte CBB Mobil via telefon, e-mail eller Facebook.
 • Generelt fornuftige priser på mobiltelefoner i webshoppen hos CBB Mobil, samt flere forskellige afbetalingsperioder at vælge imellem.
 • Hjemmeside er nem og overskuelig at finde rundt på, og det er nemt at administrere abonnementer.
 • Ved oprettelse af abonnement på mobilt bredbånd, kan du selv vælge om du vil tilkøbe billigt trådløst udstyr eller nøjes med SIM-kort. Der er ingen binding uanset hvad du vælger.

Ulemper

 • Det er ikke muligt at købe mobiltelefon på afbetaling, før du har været kunde i mindst 3 måneder. Er du således ny kunde, må du enten vente eller købe ny telefon på afbetaling andetsteds.
 • Ingen fysiske lokationer betyder, at du ingen anden mulighed har for at få SIM-kort og udstyr end at bestille det til levering via nettet.
 • Mobilabonnementerne ændres ofte, og det kan være svært at holde styr på om du har det bedste abonnement til prisen efter et halvt år eller mere.
 • Selvom det er en fordel at slippe for bindingsperiode, betyder det også at du selv skal betale for udstyret når du bestiller mobilt bredbånd. Ultimativt kan du således ende med at sidde dyrere i det, end hvis du binder dig for 6 måneder hos en konkurrerende udbyder hvor udstyr kan lånes gratis.

Alternative udbydere

Selvom CBB Mobil ligger i den billige ende og generelt er en populær og vellidt udbyder, er det en god idé at undersøge markedet før du træffer den endelige beslutning. Herunder har vi samlet et udpluk af de bedste alternativer til CBB Mobil, så du kan træffe det rette valg for du bestiller.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFri tale + fra 10 GB data (EU 10 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 99 kr./md. »
(Min. 99 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Mobilt bredbånd

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 120 kr./md. »
(Min. 220 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Vilkår hos CBB Mobil

Det er ikke altid særlig spændende at læse det med småt, men det kan vise sig at tiden er godt givet ud. Ofte er det nemlig der du opdager fordyrende led i dit abonnement, og det kan i visse tilfælde gøre udslaget for om du vælger fra eller til.

Vi har selvfølgelig gennemgået nogle af de vigtigste parametre ved CBB Mobil, så du kan blive klogere på deres måske vigtigste vilkår.

Bindingsperiode

CBB Mobil har fjernet bindingsperioderne helt fra alle deres abonnementer. Uanset om du bestiller et mobilabonnement eller mobilt bredbånd, har du således nul måneders binding. Dette er for mange en rar tryghed at have, da man således altid kan komme ud af abonnementet hvis man ønsker det.

Opsigelsesvarsel

 • Mobilabonnementer: Til månedens udgang.
 • Mobilt bredbånd: Til månedens udgang.

Hos CBB Mobil er det muligt at opsige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til udgangen af måneden. Det betyder at uanset om du opsiger dit abonnement den 1. marts eller den 30. marts, vil din sidste dag som betalende kunde være den 31. marts.

Vi synes at dette er et gunstigt vilkår, da du i mange tilfælde kan slippe ud af dit abonnement meget hurtigere end hos konkurrenterne.

Oprettelsespriser

Der er ingen oprettelses- eller leveringsgebyrer hos CBB Mobil, og fra dag 1 betaler du således kun for selve abonnementet. Dette er en stor fordel, da et oprettelsesgebyr alene kan udgøre en hel måneds abonnement.

EU roaming vilkår

Hos CBB Mobil gælder de almindelige vilkår for brug af mobiltelefonen i udlandet. I EU-lande er du således undtaget for roaming takster, så længe du holder dig inden for den begrænsede datamængde i dit abonnement.

Det er dog værd at være opmærksom på at nogle abonnementer hos CBB Mobil er såkaldte DK-abonnementer, som kun kan bruges i Danmark.

Særlige tilbud hos CBB Mobil

Selvom CBB Mobil har et relativt simpelt udvalg af produkter, udmærker de sig alligevel på enkelte fronter. Herunder har vi samlet de vigtigste tilbud og detaljer fra CBB Mobil.

DK-abonnementer

Hvis du ikke er den rejselystne type, er der ingen grund til at betale ekstra for et EU-abonnement måned efter måned. Dette har CBB Mobil også luret, og derfor tilbyder de altid forskellige billige mobilabonnementer som kun kan bruges i Danmark.

Mobilabonnementer med musikstreaming

Er du vild med musik? Hos CBB Mobil kan du få et mobilabonnement med musik inkluderet i prisen, så du kan lytte til dine favoritnumre på farten og i hjemmet.

Mobiltelefoner på afbetaling

CBB Mobil har en stor webshop, hvor du kan købe mobiltelefoner på attraktive afbetalingsordninger. Ordningerne er selvfølgelig rentefrie, men kræver desværre at du har været kunde i mindst 3 måneder først.

Ingen binding

Der er ingen binding på abonnementer hos CBB Mobil, og samtidig er der lavt opsigelsesvarsel. Det giver dig den bedst mulige fleksibilitet, så du ikke er fastlåst i et abonnement i længere tid end højst nødvendigt.

Kundeservice hos CBB Mobil

Hos CBB Mobil kan du nemt komme i kontakt med kundeservice. Lidt overraskende er det måske endda, at du kan komme i kontakt med kundeservice ad flere kanaler end hos ejeren Telenor.

CBB Mobil yder nemlig kundeservice via telefon, e-mail og Facebook, hvilket betyder at du som kunde altid har hjælpen inden for rækkevidde.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om CBB Mobil?

CBB Mobil har fået et voldsomt stort antal anmeldelser på Trustpilot, samt en håndfuld anmeldelser via Google. Den samlede bedømmelse af CBB Mobil er rigtig god, og størstedelen af kunderne er yderst tilfredse.

Blandt de kritiske anmeldelser findes mange forskellige problemstillinger, fra lange leveringstider til utilstrækkelig dækning i bestemte områder. Der er med andre ord ikke nogle tendenser at tyde blandt anmeldelserne, og vores vurdering er derfor at CBB Mobil overordnet set er et ganske fornuftigt teleselskab.

Fakta om CBB Mobil

Hvem ejer CBB Mobil?

Telenor ejer CBB Mobil, og har gjort det siden 2004. CBB Mobil er i dag fuldt integreret i Telenor-koncernen. I 2009 blev Bibob desuden opkøbt og lagt ind under CBB Mobil, og i 2016 blev Bibob så smeltet sammen med CBB Mobil.

Hvilke netværk bruger CBB Mobil?

Da Telenor er ejeren af CBB Mobil, benytter CBB Mobil sig af Telenors og Telias sammenlagte mobile netværk.

Tilbyder CBB Mobil samlerabatter?

Der tilbydes ingen samlerabatter hos CBB Mobil, men generelt er priserne også i den lave ende. Det kan derfor diskuteres om samlerabatter er nødvendige i dette tilfælde.

Hvilke abonnementer tilbyder CBB Mobil?

CBB Mobil tilbyder flere forskellige mobilabonnementer og mobilt bredbånd til brug på farten og i hjemmet. Der er ingen binding i nogle af disse abonnementer, ej heller oprettelsesgebyrer.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar