Eesy – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Eesy er et nyere mobilselskab i den TDC-ejede Nuuday familie, som kun tilbyder nogle få abonnementer. Konceptet er, som navnet også antyder, at det skal være så nemt og enkelt som overhovedet muligt. Derfor er der heller ikke en masse valgmuligheder hos Eesy, og det kan enten være en fordel eller en ulempe alt efter hvilke behov du har.

Vi har taget Eesy under luppen og kigget dem efter i sømmene, for at se om deres abonnementer er pengene værd. Læs med herunder, hvis du vil blive klogere på Eesy.

Bedste abonnementer fra Eesy

Eesy tilbyder kun nogle få mobilabonnementer, og der er således ikke en lang række valgmuligheder. Herunder har vi samlet de abonnementer, som vi synes er bedst.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 26. marts 2021.

Mobilabonnementer

 • Fri tale + 15 GB data (EU 10 GB)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • Fri tale + fri data (EU 20 GB)
  179 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Gode abonnementer med generøse mængder taletid og data til brug i både Danmark og EU.
 • Ekstremt simpelt koncept. Det er nemt og enkelt at finde et nyt mobilabonnement, da der kun er få ting at tage stilling til.
 • Overraskende hurtig respons fra kundeservice via både e-mail og Facebook. Kan også kontaktes via telefon, hvis det ønskes.
 • Meget billigt datadelingskort, så du kan bruge den store mængde data i andre enheder – eksempelvis en trådløs router eller tablet.
 • Benytter TDC’s mobilnetværk. Dette vil mange mene er en fordel, da dækningen hos TDC generelt er god.
 • Ingen bindingsperioder eller gebyrer, som kan ende med at gøre abonnementet dyrere end forventet.

Ulemper

 • Begrænset udvalg af abonnementer betyder desværre også, at der ikke er mange valgmuligheder for dig med et mindre behov.
 • Ikke mange avancerede tillægsservices at vælge imellem, da konceptet ikke er bygget på dette.
 • Svært at finde informationer og hjælpevejledninger på hjemmesiden, da denne er meget simpelt opbygget.

Alternative udbydere

Før du vælger Eesy, anbefaler vi at du kigger på nogle af de bedste alternativer på markedet. Selvom Eesy er et billigt og særdeles attraktivt mobilselskab, er det altid en god idé at kende dine muligheder.

Herunder har vi samlet de bedste alternativer, så du kan få et overblik over dine muligheder.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFri tale + fra 10 GB data (EU 10 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 99 kr./md. »
(Min. 99 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
CBB MobilFra 1 time + 1 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Vilkår hos Eesy

Før du tegner et nyt abonnement hos Eesy eller andre udbydere, er det værd at kende vilkårene på abonnementet. Enkelte vilkår kan nemlig være en hæmsko for din anvendelse af abonnementet, mens andre vilkår potentielt kan koste dig dyrt. Hvis du eksempelvis gerne vil ud af et abonnement kort efter oprettelse og der fortsat er 5 måneders binding, er du låst fast i 5 måneder og skal betale uanset om du bruger abonnementet eller ej.

Vi har selvfølgelig gennemgået en række af de vigtigste detaljer at være opmærksom på, før du indgår en abonnementsaftale med Eesy. 

Bindingsperiode

Hos Eesy er der ingen bindingsperiode på nogen af deres abonnementer, og du kan derfor nemt slippe ud af alle abonnementerne efter oprettelse. Dette er dog et normalt vilkår hos rigtig mange teleselskaber, så det er altså ikke en unik karakteristik ved Eesy.

Opsigelsesvarsel

Hos Eesy er der et opsigelsesvarsel på 30 dage, hvilket er nogenlunde det samme som i resten af branchen. Dette betyder at du ved opsigelse af abonnementet skal forblive betalende kunde i mindst 30 dage, før du slipper ud af dit abonnement.

Det er muligt at finde udbydere med et kortere opsigelsesvarsel hvis det ønskes, og faktisk er nogle udbydere helt nede på én dags varsel.

Oprettelsespriser

Der er ingen omkostninger forbundet med hverken oprettelse af abonnement eller levering af dit SIM-kort, hvilket er positivt. Dette er dog også normalt hos de fleste udbydere, så her skiller Eesy sig ikke rigtigt ud. Gratis oprettelse er dog som altid en vigtig faktor, da man undgår en merudgift ved skift af abonnement.

EU roaming vilkår

Hos Eesy er der gode vilkår, når du bruger din mobiltelefon i udlandet. Der følger nemlig en stor portion EU-data med i alle abonnementerne, så du kan rejse ud af Danmark med ro i sindet.

Særlige tilbud hos Eesy

Hos Eesy er der ikke mange produkter eller ydelser af vælge imellem, så dette afsnit er relativt let at gennemgå. Der er nemlig ikke mange særlige tilbud hos Eesy, men der er alligevel en enkelt lille ting som er værd at nævne. 

Datadelingskort

Hos Eesy er det billigt at få et ekstra datadelingskort til abonnementet, således at du kan dele den inkluderede data med andre enheder. Det kan være en trådløs 4G-router eller en tablet med SIM-kort indgang, som giver dig mulighed for at bruge mere af din inkluderede data på tværs af forskellige adresser og enheder.

Kundeservice hos Eesy

Det er nemt at komme i kontakt med kundeservice-afdelingen hos Eesy, som er tilgængelig på både e-mail, telefon og Facebook. Der kan dog være kø på telefonen, men på e-mail og Facebook er der som regel svar på samme dag.

Dette vurderer vi er ganske fornuftigt, set i lyset af at Eesy jo som bekendt er et billigt selskab.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om Eesy?

Da Eesy er et nyere mobilselskab, er der endnu ikke samlet mange anmeldelser ind fra kunder på tværs af diverse platforme som Trustpilot og Google.

Generelt er tilbagemeldingerne dog positive, og den samlede bedømmelse er god. Enkelte kunder kritiserer dog at Eesy har været langsomme til at svare på henvendelser, og andre har haft problemer med at komme i gang med deres abonnement.

Fakta om Eesy

Hvem ejer Eesy?

Eesy er et selskab under Nuuday, som ejes af TDC. Det er således ikke et selvstændigt eller uafhængigt selskab, men derimod et brand i en større koncern.

Hvilket netværk bruger Eesy?

Da Eesy hører under Nuuday, som er TDC-ejet, benytter Eesy sig af TDC’s mobilnetværk. TDC’s netværk har vundet priser for den bedste dækning iflg. Teknologisk Institut (november 2019).

Tilbyder Eesy samlerabatter?

Nej. Eesy tilbyder ingen samlerabatter, men har dog generelt lave og konkurrencedygtige priser og vilkår.

Hvilke abonnementer tilbyder Eesy?

Eesy tilbyder udelukkende mobilabonnementer, som passer til et moderat eller stort forbrug. Alle mobilabonnementer har fri tale og varierende mængder data til brug i Danmark og EU.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar