Evercall – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Evercall er nok ikke en af de mest kendte mobilselskaber på markedet, og det er der formentlig mange grunde til. De ses ikke rigtigt i reklamer, men til gengæld har de en white label-løsning som blandt andet benyttes af GreenSpeak.

Hos Evercall finder du mobilabonnementer og fastnettelefoni, og derudover tilbyder de også erhvervsløsninger samt en gratis mødetelefon som kan bruges uden oprettelse af bruger eller andet.

Velkommen til vores grundige gennemgang af mobilselskabet Evercall.

Bedste abonnementer fra Evercall

Evercall er ikke en specielt billig udbyder, men de er måske også mere specialiserede i erhvervsløsninger eller private abonnementer som finansieres af arbejdsgiveren. Herunder har vi samlet de løsninger fra Evercall, som vi vurderer er de bedste.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 26. marts 2021.

Mobilabonnementer

 • 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB)
  89 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 10 timer + 40 GB data (EU 8 GB)
  119 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Fint udvalg af mobilabonnementer til moderate og små behov. Her er noget til både børn og voksne, der bruger telefonen til lidt af hvert.
 • Alle abonnementer har EU-roaming inkluderet, så du ikke betaler ekstra hvis du kobler på mobilnetværk i andre EU-lande.
 • Nem adgang til kundeservice via telefon, e-mail og Facebook.
 • Kort opsigelsesvarsel. Du kan opsige abonnementet til udgangen af måneden, hvilket er bedre end hos andre udbydere.
 • God gennemsigtighed omkring priser og omkostninger.

Ulemper

 • Dyrt at være kunde hos Evercall. Abonnementer er prissat i den høje ende, og der er tilmed gebyr ved oprettelse af nyt mobilnummer.
 • Mobilabonnementer er utidssvarende, da de kun indeholder en lille mængde data. De er således ikke interessante for dig, der bruger mobiltelefonen til streaming eller internetdeling til hverdag.
 • Flere mobilabonnementer kommer først til syne og kan dermed først bestilles, når man klikker sig ind på bestillingsformularen.

Alternative udbydere

Før du bliver kunde hos Evercall, kan det betale sig at kende alternativerne på markedet. Nogle gange kan det nemlig resultere i et billigere abonnement, som passer bedre til dine behov.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
CBB MobilFra 7 timer + 7 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 89 kr./md. »
(Min. 89 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

Vilkår hos Evercall

Det er også værd at kende vilkårene hos den udbyder du vælger, så der ikke pludselig dukker uventede overraskelser op. En lang bindingsperiode kan eksempelvis have betydning hvis du gerne vil opsige abonnementet, og ukendte gebyrer kan ligeledes ende med at koste dig dyrt.

Bindingsperiode

Hos Evercall er der ingen binding på mobilabonnementerne. Dette er positivt, da du så kan slippe ud af et abonnement hurtigt.

Det er dog værd at vide at bindingsperioder stort set er afskaffet helt blandt de mange teleselskaber, så Evercall er nok snarere reglen end de er undtagelsen på dette område.

Overordnet set synes vi dog stadig at det er positivt, at der ikke er en bindingsperiode.

Opsigelsesvarsel

Evercall har et opsigelsesvarsel til udgangen af den indeværende måned, så her kan du relativt hurtigt komme ud af et abonnement. Mange teleselskaber har et ufravigeligt opsigelsesvarsel på 30 dage, så her skiller Evercall sig positivt ud fra resten.

Oprettelsespriser

Evercall kræver et engangsbeløb ved oprettelse af nye mobilnumre, hvilket er med til at gøre oprettelsen dyrere end hos andre udbydere. Normalt er der ellers gratis oprettelse, men hos Evercall kommer du til at betale et lille gebyr for dette.

EU roaming vilkår

Du kan tage din mobiltelefon med dig til EU-lande, og bruge den som var du hjemme i Danmark. Evercall har fri EU-roaming i alle deres mobilabonnementer, men dog en reduceret mængde EU-data i de større abonnementer.

Særlige tilbud hos Evercall

Evercall er et specielt teleselskab, da de også tilbyder erhvervsløsninger same white label-løsninger. Sidstnævnte bruges af andre teleselskaber og antenneforeninger, som så drives via Evercall med eget navn og logo.

Gratis mødetelefon

Evercall driver en gratis mødetelefon, som det kun koster almindelig takst at anvende. Denne kan eksempelvis bruges til hurtigt at sætte et møde op med flere parter, uden at der skal oprettes brugerkonti eller andet.

Erhvervsløsninger

Evercall tilbyder en række særlige erhvervsløsninger såsom omstillingsanlæg, erhvervstelefoni, mobilt bredbånd til virksomheden, samt en 4G-failover løsning til virksomheder hvor internetforbindelsen er en kritisk del af forretningen.

Kundeservice hos Evercall

Det er muligt at komme i kontakt med Evercall via telefon, e-mail og Facebook. Vi oplever generelt at der er hurtig respons hos Evercall på tværs af alle platforme, hvilket er positivt. Vi synes også det er en fordel at Evercall har en synlig e-mail adresse på hjemmesiden, så man ikke behøver at sidde og udfylde en kontaktformular på hjemmesiden.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om Evercall?

Et kig på Google og Trustpilot indikerer, at Evercall er et mindre selskab som ikke har stort fokus på at indsamle anmeldelser. Der er nemlig kun nogle få hundrede anmeldelser, og af disse er den samlede bedømmelse lidt over middel.

Kunderne er generelt tilfredse, men der er dog ikke mange nyere anmeldelser fra 2020 og fremefter.

Fakta om Evercall

Hvem ejer Evercall?

Evercall ApS er et lille uafhængigt teleselskab med en simpel struktur. Det er desuden et rendyrket dansk selskab.

Hvilke netværk bruger Evercall?

Evercall benytter sig af Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk, og derudover har Evercall mulighed for at tilbyde IP-telefoni til lokale antenneforeninger.

Tilbyder Evercall samlerabatter?

Nej. Der er ingen officielle samlerabatter på Evercalls hjemmeside. Du kan muligvis forhandle dig frem til dette, hvis du skal have mere end ét abonnement, men ifølge hjemmesiden tilbydes det ikke.

Hvilke abonnementer tilbyder Evercall?

Evercall tilbyder mobiltelefoni til private, IP-telefoni til lokale antenneforeninger, samt erhvervsprodukter til små og mellemstore virksomheder.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar