Greentel – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Greentel er et lille teleselskab drevet af MobileValue ApS med hovedsæde i Randers. Et omfattende udvalg af abonnementer sikrer at der er noget for ethvert behov, og som noget særligt kan du også hos Greentel finde abonnementer som støtter særlige gode formål. Blandt andet køber Greentel CO2-kvoter og investerer i Vestas-aktier, men derudover kan du også få særlige abonnementer hvor en del af betalingen går til helt specifikke projekter.

Du kan hos Greentel finde et stort udvalg af mobilabonnementer, mobilt bredbånd samt SIM-kort til udstyr. Greentel driver også en webshop, hvor der kan købes nye mobiltelefoner på afbetaling.

Spørgsmålet er så om et overvældende udvalg af abonnementer gør dit valg nemmere eller sværere, og hvilke betingelser du skal acceptere som kunde. Dette og meget mere har vi fundet svar på, og du bliver i denne artikel klogere på Greentel som teleselskab.

Bedste abonnementer fra Greentel

Greentel har som nævnt et meget stort udvalg af abonnementer på både mobiltelefoni og mobilt bredbånd, hvilket både er godt og skidt. Godt fordi du har mange muligheder, skidt fordi det måske er lidt uoverskueligt. Vi har taget alle abonnementerne under luppen, og herunder har vi samlet et udpluk af de bedste muligheder hos Greentel.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 29. marts 2021.

Mobilabonnementer

 • 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB)
  48 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 2 timer + 20 GB data (EU 6 GB)
  79 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 10 timer + 30 GB data (EU 8 GB)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Mobilt bredbånd

 • 10 GB (kun Danmark)
  79 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 100 GB (kun Danmark)
  199 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • MEGET stort udvalg af abonnementer til både store og små behov. Du risikerer således ikke at betale for meget, og det er nemt at opgradere efter behov.
 • Prisen er generelt i den meget lave ende, hvilket er en fordel for dig der gerne vil spare penge.
 • Hos Greentel kan du få en række mobilabonnementer, som støtter gode formål. Eksempelvis kan du støtte opsamling af havplast eller hjælpe Greentel med at opkøbe og bevare regnskoven i Ecuador.
 • Greentel tilbyder også SIM-kort til forskelligt udstyr, eksempelvis vildtkameraer og varmepumper.
 • Alle mobilabonnementer hos Greentel er med fri EU roaming, så du ikke skal bekymre dig om dette når du rejser over grænsen til et andet EU-land.
 • Greentel tilbyder også mulighed for at viderestille fastnetnumre til mobiltelefonen, og du finder ligeledes rene tale-abonnementer uden data.
 • God og hurtig hjælp via e-mail, telefon eller Facebook. Du får som regel svar samme dag, og i telefontiden er der typisk kun kort ventetid.

Ulemper

 • Hvis du vil nedgradere dit abonnement kan det kun lade sig gøre til den 1. i næste måned, hvorimod opgradering kan ske med det samme.
 • De mange forskellige valgmuligheder kan virke overvældende på nogen, da det er svært at overskue.
 • Det er i skrivende stund ikke muligt at købe produkter i webshoppen kontant, og der er forskellige afbetalingsperioder på forskellige produkter.
 • Mobilt bredbånd er relativt dyrt, og abonnementerne har ikke helt så meget data inkluderet som hos konkurrenterne.
 • Vi savner flere mobilabonnementer til folk med større forbrug af data. Mange konkurrenter tilbyder abonnementer med fri data (fair-use 1000 GB), men hos Greentel kan man “kun” få en væsentligt mindre portion data.

Alternative udbydere

Greentel har godt nok et stort udvalg af abonnementer til store og små behov, men er de det bedste teleselskab for dig? Spørgsmålet er relevant hvis du har været i tvivl om produkterne passer til dig, da du sandsynligvis kan finde en række alternativer på markedet som er værd at kigge nærmere på.

Vi har analyseret konkurrenterne, og herunder er et overblik over de bedste udbydere på markedet.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFri tale + fra 10 GB data (EU 10 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 99 kr./md. »
(Min. 99 kr.)
CBB MobilFra 1 time + 1 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Mobilt bredbånd

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
(Min. 100 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

Vilkår hos Greentel

Før du sætter den endelige underskrift med dit NemID, anbefaler vi at du nærstuderer de gængse vilkår og læser det med småt. Selvom det ikke altid er den mest spændende læsning, anbefaler vi alligevel at du bruger 5 minutter på at danne dig et overblik over vilkårene hos din nye udbyder.

Hos Greentel er vilkårene generelt milde.

Bindingsperiode

 • Mobilabonnementer: Ingen
 • Mobilt bredbånd: Ingen

Hos Greentel er der ingen bindingsperioder, og du kan derfor frit skifte abonnement eller opsige når du har lyst.

Det giver en ekstra tryghed hos alle, der måske er usikre på om de træffer det rette valg eller ej.

Opsigelsesvarsel

Der er intet opsigelsesvarsel hos Greentel, og du kan derfor komme ud af et abonnement fra dag til dag. Dette betyder også at du kan opgradere dit abonnement øjeblikkeligt, mens nedgradering sker til den første i den efterfølgende måned.

Generelt er dette et særligt godt vilkår, og hver skiller Greentel sig positivt ud fra resten.

Oprettelsespriser

Hos Greentel er der et meget beskedent oprettelsesgebyr på mobilt bredbånd, men på mobilabonnementer er der fri oprettelse. Du skal derfor ikke bekymre dig om ekstra omkostninger, når du opretter abonnement hos Greentel.

EU roaming vilkår

Alle mobilabonnementer hos Greentel er med fri roaming i EU, hvilket betyder at du kan bruge tale/SMS som i Danmark. Du får desuden en portion data med i dit abonnement, som du kan bruge på rejser i EU.

Du kan også få mobilt bredbånd til brug i andre EU-lande, men dette koster dog ekstra.

Særlige tilbud hos Greentel

Selvom Greentel er en lille uafhængig udbyder, er de leveringsdygtige indenfor en lang række særlige produkter og tilbud. Herunder gennemgår vi nogle af de særlige tilbud, som du finder hos Greentel.

SIM-kort til udstyr

Greentel har et meget stort udvalg af SIM-kort til forskellige former for udstyr. Måske har du et alarmsystem som overvåges via telefonen, eller også har du vildtkameraer placeret rundt omkring på din grund? Uanset formålet, kan du hos Greentel få særlige SIM-kort til formålet.

Mobilabonnementer uden data

Greentel tilbyder også mobilabonnementer med taletid og fri SMS/MMS, men uden data. Abonnementerne er billige og særligt fordelagtige for dig, der ikke har behov for data på mobilen.

Særlige klima-abonnementer

Greentel vil gerne gøre en forskel for miljøet og klimaet, og derfor kan du få særlige abonnementer hvor en fast del af betalingen går til gode formål.

Dag-til-dag opsigelse

Normalt har teleselskaberne 30 dages opsigelsesvarsel eller mere, men hos Greentel kan du opsige dit abonnement fra dag til dag. Det gør det lettere at skifte abonnement når du ønsker det, og overordnet set er det en langt mere smidig oplevelse end hos andre udbydere.

Hurtig og automatisk opgradering af abonnementer

Du kan på hjemmesiden hurtigt og nemt opgradere dit abonnement på under ét minut, ved at vælge dit nye abonnement fra din konto. Opgraderingen træder i kraft med det samme.

Kundeservice hos Greentel

Det er muligt at få kontakt til Greentel via e-mail, telefon eller Facebook. Normalt kan du forvente svar samme dag, men det afhænger selvfølgelig af tidspunktet du kontakter dem på. Som regel svares der senest den efterfølgende hverdag.

Det er nemt at få svar på gængse spørgsmål hos Greentel, der i øvrigt også har en god hjælpesektion på deres hjemmeside.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om Greentel?

Greentel er et mindre teleselskab, men dog har de stadig kunnet samle hundredvis af positive anmeldelser på blandt andet Trustpilot og Google. De fleste kunder lader til at være glade for det store udvalg af abonnementer, og roser den nemme ordreprocedure. Generelt ankommer SIM-kort hurtigt, hvilket kunderne sætter pris på.

Blandt de kritiske anmeldelser nævnes blandt andet problemer med dækningen i nogle områder, og dette ser ud til at gå igen hos flere kunder. Dette kan du som potentielt ny kunde forebygge, ved på forhånd at tjekke dækningskortet hos Telia-Telenor.

Fakta om Greentel

Hvem ejer Greentel?

Teleselskabet Greentel har siden starten i 2011 været ejet og drevet af MobileValue ApS, og Telekæden A/S er en af de største aktionærer. 

Hvilke netværk bruger Greentel?

Greentel benytter Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk, som dækker hele Danmark med både tale og data.

Tilbyder Greentel samlerabatter?

Der er ingen samlerabatter hos Greentel, men de tilbyder til gengæld familieabonnementer hvor op til 5 personer kan dele et større abonnement.

Hvilke abonnementer tilbyder Greentel?

Greentel tilbyder både almindelige mobilabonnementer og “grønne” mobilabonnementer, samt mobilt bredbånd til brug i Danmark og EU. Greentel opkøber blandt andet CO2-kvoter og Vestas-aktier, og du kan desuden få specielle mobilabonnementer som støtter forskellige velgørenhedsprojekter.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar