Lebara – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Lebara er et stort, europæisk mobilselskab, som slår sig op på at tilbyde ekstra lave priser og markedets bedste vilkår for udlandstelefoni. Hos Lebara, hvis hovedsæde ligger i London, finder du billige mobilabonnementer og billigt mobilt bredbånd. Du finder også deres taletidskort i kiosker og på tankstationer landet over, hvis du har akut brug for et nyt nummer.

Vi sætter i denne artikel fokus på Lebara, og undersøger hvad de har at tilbyde. Står du på springbrættet til et bestille et nyt abonnementet, bliver du i denne artikel klædt på til at træffe den rette beslutning.

Bedste abonnementer fra Lebara

Lebara har fokus på billige mobilabonnementer, hvor du til gengæld forventes at klare dig med selvbetjeningsløsninger på deres hjemmeside. Du finder også mobilt bredbånd hos Lebara, men det virker som om at mobilabonnementerne får mest fokus.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 18. august 2021.

Mobilabonnementer

 • 20 timer + 20 GB (EU 3 GB)
  59 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 100 timer + 100 GB (EU 5 GB)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Mobilt bredbånd

 • 100 GB (kun Danmark)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 300 GB (kun Danmark)
  199 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Meget billige mobilabonnementer med ekstremt store mængder data og taletid inkluderet. Det fås næppe billigere.
 • Lebara tilbyder også startpakker og mobiltelefoni uden et løbende abonnement, hvilket ellers er en sjældenhed i dag.
 • Taletid kan bruges til at ringe til et stort antal lande i og udenfor EU, heriblandt USA, Thailand, Tyrkiet, Kina og mange flere.
 • Det er muligt at købe SIM-kort i kiosker og tankstationer landet over, så du hurtigt kan få et nyt mobilabonnement når du har behov for det.

Ulemper

 • Lebara er et udenlandsk teleselskab, og du kan ikke altid forvente at få svar på dansk fra kundeservice. Du skal derfor kunne kommunikere på engelsk, hvis dette er tilfældet.
 • Et løbende forbrug kræves, hvis ikke dit mobilabonnement skal lukkes ned. Du kan således ikke bare have et nummer hos Lebara, hvis ikke du bruger det med jævne mellemrum.
 • Hjemmesiden og administrationspanelet er en anelse forvirrende, og flere brugere har berettet om problemer med at betalinger ikke altid går korrekt igennem.
 • Mobilt bredbånd er relativt dyrt, og dermed ikke prismæssigt på linje med mobilabonnementer.

Alternative udbydere

Er du ikke helt sikker på at Lebara er det rette valg for dig? Så er det en god idé at kende alternativerne, så du har et godt sammenligningsgrundlag. Lebara tilbyder nogle af markedets billigste mobilabonnementer, men måske vægter du bestemte produkter eller services højere end blot markedets laveste pris.

Vi har samlet de bedste alternativer til Lebara herunder, så du får et indblik i dine muligheder før du træffer den endelige beslutning.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFri tale + fra 10 GB data (EU 10 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 99 kr./md. »
(Min. 99 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
CBB MobilFra 1 time + 1 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Mobilt bredbånd

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
CBB MobilFra 100 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 159 kr./md. »
(Min. 159 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 120 kr./md. »
(Min. 220 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Vilkår hos Lebara

Før du vælger britiske Lebara, er det vigtigt at du kender vilkårene. Som et taletids-selskab med kun få restriktioner er der ikke meget du behøver være opmærksom på, men det er alligevel en god idé at læse det med småt.

Bindingsperiode

 • Mobilabonnement: Ingen
 • Mobilt bredbånd: Ingen

Der er ingen bindingsperioder hos Lebara. Du undlader blot at betale for dit abonnement og lukker det, når du ikke skal bruge det længere. Der er ikke en egentlig kontrakt hos Lebara.

Opsigelsesvarsel

 • Mobilabonnement: Ingen
 • Mobilt bredbånd: Ingen

Du behøver ikke opsige dit abonnement 30 dage eller mere forud for den ønskede dato for ophør, da de hos Lebara ikke kræver et egentligt opsigelsesvarsel. Du kan derfor hurtigt slippe ud af dit abonnement igen, når/hvis du ikke længere skal bruge det.

Oprettelsespriser

Der er ikke nogen oprettelsesgebyrer hos Lebara. Du bestiller blot dit nye SIM-kort, og betaler blot forud for dit kommende abonnement.

EU roaming vilkår

Der er delvist fri EU-roaming inkluderet i abonnementerne fra Lebara, men dog rigeligt for de flestes behov. Har du brug for en større portion EU-data, er Lebara dog ikke det rette valg.

Hos Lebara er dog inkluderet roaming til flere lande udenfor EU, heriblandt USA, Thailand, Indien, Kina og flere andre.

Særlige tilbud hos Lebara

Lebara er et relativt simpelt teleselskab, og produktudvalget er således relativt snævert. Du finder derfor ikke mange særlige tilbud fra Lebara, da fokus ligger på kerneproduktet: Billig mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Optankning af taletid

Det er hos Lebara muligt at købe en startpakke i lokale kiosker og tankstationer, som du så efterfølgende kan tanke op på deres hjemmeside. Dette betyder at du undgår et egentligt abonnement, da du i stedet tanker et beløb op med jævne mellemrum.

Lebara App

Lebara tilbyder en app ved navn MyLebara, som giver dig adgang til at se forbrug og tanke ekstra taletid på dit abonnement. Appen gør det nemt og enkelt at administrere dit abonnement, da du ikke behøver at logge ind på en hjemmeside for at gøre dette.

Kundeservice hos Lebara

Lebara har en chatfunktion på hjemmesiden, og derudover kan du også kontakte deres kundeservice telefonisk. Vi kunne ikke umiddelbart finde en e-mail adresse, og Lebara har ej heller en besked-funktion på Facebook.

Vi ved ikke hvordan chatfunktionen fungerer, men vi ved at flere kunder har oplevet at være kommet i kontakt med ansatte der kun taler engelsk.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om Lebara?

Lebara får generelt positive anmeldelser på blandt andet Trustpilot og Google, men vi noterer os at mange af anmeldelserne stammer fra inviterede profiler samt udenlandske profiler med kun én eller få anmeldelser.

Overordnet set har kunderne gode oplevelser med Lebara, og de fleste er glade for de lave priser på mobiltelefoni.

Blandt de negative anmeldelser ser vi dog en tendens til at problemer enten tager lang tid at løse, eller ikke formår at blive løst overhovedet.

Fakta om Lebara

Hvem ejer Lebara?

Lebara Group B.V. blev i 2017 opkøbt af Palmarium, som er en schweizisk familievirksomhed, men har siden lanceringen i Danmark været drevet som et uafhængigt teleselskab.

Hvilke netværk bruger Lebara?

I Danmark benytter Lebara sig af Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk, og der er således fin dækning i store dele af landet.

Tilbyder Lebara samlerabatter?

Nej, Lebara tilbyder ikke samlerabatter eller andre besparelser. Du kan dog som ny kunde være heldig at få en velkomstgave.

Hvilke abonnementer tilbyder Lebara?

Lebara tilbyder forbrugsafregnede mobilabonnementer, mobilpakker og mobilt bredbånd. Prisen er i den lave ende.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar