LINDSmobil – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Hos LINDSmobil finder du både mobilabonnementer, mobilt bredbånd og SIM-kort til forskelligt udstyr. Det kan være varmepumpen, alarmsystemet eller noget helt tredje, og her er det altså en fordel at kunne få et specielt SIM-kort med tilhørende billigt abonnement til netop dette formål.

Er LINDSmobil mere og andet end bare billige abonnementer, og hvad får du egentlig for pengene? Vi har undersøgt LINDSmobil, og i denne artikel bliver du klogere på dine muligheder.

Bedste abonnementer fra LINDSmobil

LINDSmobil giver dig et udvalg af mobilabonnementer og mobilt bredbånd med små eller store mængder taletid og data inkluderet. Du finder derfor højst sandsynligt et abonnement, som passer til dine behov.

Priser og abonnementer herunder er opdateret den 29. marts 2021.

Mobilabonnementer

 • 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB)
  79 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 10 timer + 20 GB data (EU 8 GB)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Mobilt bredbånd

 • 30 GB data (kun Danmark)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 500 GB data (kun Danmark)
  259 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Lille, jordnært teleselskab fra familieejet virksomhed, der oprindeligt blev grundlagt i 1928.
 • Smart idé med familiepakker, hvor op til 5 familiemedlemmer kan deles om en relativt stor mobilpakke med masser af taletid og rigeligt med data til alles behov.
 • Godt udvalg af SIM-kort til forskelligt udstyr, heriblandt gylletanke, foderautomater, tyverialarmer, varmepumper og meget andet.
 • Sælger også mobiltelefoner, samt en masse specielt tilbehør såsom vildtkameraer, headset, trådløse routere og alarmer.
 • God portion EU-data inkluderet i de fleste mobilabonnementer.

Ulemper

 • Lille teleselskab. Selvom dette også er en fordel, er det en ulempe fordi det går ud over konkurrenceevnen. Abonnementerne er desværre en smule utidssvarende.
 • MobileValue driver LINDSmobil og flere andre teleselskaber, men af uforklarlige årsager er priserne hos LINDSmobil højere end hos eksempelvis Greentel som også drives af MobileValue.
 • Lidt skuffende udvalg af mobilt bredbånd. Her kunne vi godt have tænkt os lidt mere data i pakkerne, så de kommer op på højde med konkurrenternes udvalg.
 • Mobiltelefoner sælges ikke med afdragsordning, og der tilbydes ingen rabatter ved samtidig oprettelse af nyt abonnement.

Alternative udbydere

Før du vælger LINDSmobil som din nye udbyder, anbefaler vi at du undersøger alternativerne grundigt. Der kan være penge at spare, hvis du kortlægger dit behov og ved hvad du skal kigge efter.

Vi har gennemgået hele markedet, og giver herunder et samlet overblik over de bedste alternativer til LINDSmobil.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 timer + 6 GB data (EU 6 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
DukaFra 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
CBB MobilFra 7 timer + 7 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 89 kr./md. »
(Min. 89 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

Mobilt bredbånd

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
(Min. 100 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

Vilkår hos LINDSmobil

Før du tegner et nyt abonnement hos LINDSmobil, er det en god idé at undersøge en række vigtige vilkår og betingelser. Vi anbefaler at du undersøger dette, da du ellers kan risikere at sidde i et dyrt abonnement med en længere bindingsperiode.

Bindingsperiode

 • Mobilabonnementer: Ingen
 • Mobilt bredbånd: Ingen

Der er ingen bindingsperioder hos LINDSmobil, og derfor er det nemt at vælge uden risiko. Skulle du fortryde købet senere eller ønsker du blot et andet abonnement, kan du altid komme ud af abonnementet hurtigt og nemt.

Opsigelsesvarsel

 • Mobilabonnementer: Ingen
 • Mobilt bredbånd: Ingen

Opsigelsesvarslet er den periode, der går fra du opsiger abonnementet til det ophører endeligt. Normalt opererer teleselskaberne med et varsel på 30 dage, men hos LINDSmobil er der intet opsigelsesvarsel. Dette betyder at du til enhver tid kan komme ud af dit abonnement på blot én dag, hvilket er en stor fordel.

Oprettelsespriser

Der er et mindre oprettelsesgebyr forbundet med oprettelsen af nye abonnementer hos LINDSmobil. Det er ikke en formue, men på den korte bane er det selvfølgelig mærkbart. Oprettelsesgebyret svarer formentlig til de omkostninger, der er forbundet med oprettelse og afsendelse af SIM-kort.

EU roaming vilkår

Alle mobilabonnementer fra LINDSmobil er med fri EU-roaming, hvilket betyder at taletid og SMS/MMS kan bruges frit i andre EU-lande under ferierejsen. Der medfølger også en portion data til brug i EU, og generelt er mængderne generøse.

Særlige tilbud hos LINDSmobil

LINDSmobil er en gren af en større, familieejet virksomhed, men alligevel har de mere at byde på end de fleste andre udbydere af mobiltelefoni. Vi gennemgår en række af de mest interessante tilbud herunder.

Datakort til maskiner

Eftersom LINDS er et handelsfirma, hvis primære målgruppe er landbrug og erhverv, er det kun naturligt at de tilbyder datakort til forskellige maskiner. Med datakort kan du eksempelvis overvåge gylletanke, tyverialarmer, foderautomater og meget mere. Datakort betales enten for et år ad gangen eller per løbende måned, og indeholder en lille portion data/taletid til forbrug.

Salg af mobiltelefoner og udstyr

Der sælges både mobiltelefoner og andet elektronisk udstyr fra LINDSmobil. Eksempelvis vildtkameraer, jagtradioer, alarmer og meget andet. Desværre tilbydes der ikke afbetalingsordninger på mobiltelefoner hos LINDSmobil.

Kundeservice hos LINDSmobil

LINDSmobil er til stede på sociale medier, og kan desuden kontaktes via e-mail og telefon. Det er ikke en særlig stor udbyder, og derfor er kontaktmulighederne også begrænsede.

LINDSmobil har også en chatfunktion på hjemmesiden, men vi har ikke set denne funktion være online de gange vi har været på besøg.

På trods af at hjemmesiden har et relativt gammeldags layout, har LINDSmobil en smart slide-down funktion i toppen hvor du kan trække et “panel” frem med kontaktoplysninger.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om LINDSmobil?

LINDSmobil har ingen anmeldelser på Trustpilot, men LINDS handelsfirma har næsten 2.000 anmeldelser fordelt på forskellige platforme. Vi har derfor god grund til at tro at LINDSmobil overordnet ser får gode anmeldelser, men har ikke kunnet finde specifikke anmeldelser af mobilselskabet under LINDS AS.

Fakta om LINDSmobil

Hvem ejer LINDSmobil?

Mobilselskabet LINDSmobil ejes af LINDS AS, som er et familieejet handelsfirma med adresse i Vildbjerg og fokus på landbrug/erhverv. LINDS beskæftiger omkring 100 medarbejdere på landsplan.

Hvilke netværk bruger LINDSmobil?

LINDSmobil benytter Telia-Telenors sammenlagte mobilnetværk, og du har således god dækning i hele landet.

Tilbyder LINDSmobil samlerabatter?

Nej, LINDSmobil tilbyder ikke samlerabatter eller andre former for rabatter på mobilabonnementer eller mobilt bredbånd.

Hvilke abonnementer tilbyder LINDSmobil?

LINDSmobil tilbyder både mobilabonnementer, mobilt bredbånd samt SIM-kort til brug i forskellige maskiner.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar