Top 4 mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)

Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Flere mobilabonnementer har i dag Netflix og andre streamingtjenester inkluderet i prisen. Hvis du er flittig bruger af streamingtjenester, kan du derfor spare mange penge hvert år ved at udnytte tilbuddene fra teleselskaberne.

Dette kan især betale sig hvis du er loyal bruger af specifikke streamingtjenester, da udbyderne normalt har en bindingsperiode og/eller opsigelsesvarsel på 30 dage. Dine streamingtjenester er således bundet i dit mobilabonnement, hvilket både kan være en fordel og en ulempe.

Vi tager her et kig på dine muligheder, og klæder dig på til at vælge det bedste mobilabonnement med streamingtjenester inkluderet.

Her er de bedste mobilabonnementer med streaming

Vi har gennemgået mere end 30 udbydere og fundet de bedste mobilabonnementer med streamingtjenester inkluderet. Du kan herunder finde mobilabonnementer, som enten inkluderer abonnementer eller rabatter på Netflix, TV2 Play, Viaplay, HBO Nordic samt flere andre tjenester.

#1Telmore-Logo
Telmore Play
 • Fri tale
 • Fra 40 GB data
 • Fås med bl.a. Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 239 kr./md.
#23-Logo
3 Danmark
 • Fri tale
 • Fra 10 GB data
 • Inkl. TV2 Play Favorit + Sport
 • Oprettelse 100 kr.
 • Ingen binding
Pris fra 240 kr./md.
#3Yousee-logo
YouSee
 • Fri tale
 • Fra 30 GB data
 • Fordelsprogram med streamingtjenester
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 169 kr./md.
#4Telia-Logo
Telia
 • Fri tale
 • Fra 15 GB data
 • Rabat på HBO Nordic m.fl.
 • Oprettelse 99 kr.
 • Ingen binding
Pris fra 158,75 kr./md.

Abonnementer og priser er ajourført 15. november 2020.

Telmore Play

Se abonnementer

Vores vurdering: Telmore har nok de bedste mobilabonnementer til dig, der ved præcist hvilke streamingtjenester du bedst kan lide. Pakkerne er sammensat så de mest populære streamingtjenester er inkluderet som standard, men dette betyder også at du binder dig på bestemte streamingtjenester i bestemte pakker. Hvis én af pakkerne matcher de streamingtjenester du allerede abonnerer på, kan du dog spare rigtig mange penge.

Telmore går forrest når det kommer til mobilabonnementer med streaming, da de tilbyder hele 5 forskellige abonnementer med underholdning inkluderet i prisen.

Her er der tale om en samlet pakkepris, hvor du køber et mobilabonnement og får produkter som Netflix, Viaplay, TV2 Play og flere andre med i købet.

Hos Telmore finder du i skrivende stund disse streamingtjenester, som er inkluderet i flere af deres pakker:

 • Netflix
 • Viaplay
 • HBO Nordic
 • TV2 Play
 • Telmore Musik

Telmores pakker er gode valg for dig, der i forvejen abonnerer på Netflix eller andre tjenester. Her får du nemlig en samlet pakkepris, der også inkluderer mobilabonnement, og således kan du potentielt spare mange penge.

3 Danmark

Se abonnementer

Vores vurdering: Hos 3 har du enten mulighed for at opnå rabatter i deres rabatunivers, men du kan også vælge et abonnement med den store TV2 Play Favorit + Sport pakke. Dette er således ideelt til dig der er trofast seer af forskellige TV2-programmer, og derfor gerne vil have alt det gode fra TV2 inkluderet i dit mobilabonnement. Og priserne er faktisk ganske rimelige.

3 Danmark har taget skridtet videre, og tilbyder et helt univers af underholdning med deres mobilabonnementer. Selvom Netflix, som er den mest populære streamingtjeneste, ikke er inkluderet i deres mobilabonnementer, har du stadig mulighed for at få rabat på flere spændende streamingtjenester ved at oprette et mobilabonnement hos 3.

3 udmærker sig desuden ved at tilbyde store mobilpakker til hele familien, samt et dele-abonnement til dem som vil spare penge.

Du kan i 3’s underholdningsunivers blandt andet finde følgende streamingtjenester til nedsatte priser:

 • Deezer
 • Dplay
 • TV2 Play

Der er også flere andre services at vælge mellem.

Som noget nyt har 3 også tilføjet flere abonnementer med den store TV2 Play Favorit + Sport streamingtjeneste inkluderet, hvilket i modsætning til Netflix betyder at du både får masser af on-demand underholdning samt alle TV2’s live-kanaler og sport.

YouSee

Se abonnementer

Vores vurdering: YouSee mobilabonnementer indeholder som standard deres egen musik-streamingtjeneste, men derudover kan du kun få adgang til yderligere streamingtjenester og underholdning ved at samle mindst to abonnementer hos YouSee. Herved optjener du point, som du kan bruge i deres fordelsprogram til eksempelvis C More eller Nick Play. Et godt valg for dig, der ønsker maksimal valgfrihed.

YouSee har nok landets største univers af fordele, du kan vælge mellem. Alt hvad det kræver, er at du samler mindst to abonnementer hos YouSee. Det behøver ikke være mobilabonnementer, men kan eksempelvis også være bredbånd og TV.

Streamingtjenesterne inkluderer blandt andre:

 • Nick Play
 • C More
 • YouSee Premiere
 • YouSee Musik

Hvis du allerede har kabel-TV eller bredbånd fra YouSee, er dette mobilabonnement et oplagt valg. Det vides ikke om Netflix tilføjes på et senere tidspunkt, men fordelen hos YouSee er at de inkluderede streamingtjenester er ganske gratis – så længe du blot har to produkter fra YouSee og dermed kan indløse en fordel.

Telia

Se abonnementer

Vores vurdering: Hos Telia har du frit valg mellem Spotify Premium, HBO Nordic og andre streamingtjenester. I modsætning til andre udbydere giver Telia dig blot en kontant rabat på disse tjenester, og du kan således bytte ud eller opsige når du har lyst. Prismæssigt ligger Telia dog i den dyrere ende, og desværre opkræver Telia som én af få udbydere stadig et månedligt betalings-/administrationgsgebyr på p.t. 9,75 kroner for deres abonnementer.

Telia tilbyder valget mellem tjenesterne HBO Nordic, Spotify Premium og flere andre til nedsatte priser. Du binder dig således ikke op på bestemte tjenester med bestemte abonnementer, men kan frit shoppe rundt som det behager dig.

Hvis du ikke er helt sikker på dit valg, og du derfor ikke ønsker at binde dig til et dyrt abonnement, kan du med fordel prøve et abonnement fra Telia.

Rabatterne er i skrivende stund på 20 kroner per måned for HBO Nordic og det samme for Spotify Premium. Der er ligeledes flere andre services at vælge mellem, som også fås til nedsatte priser.

Mobilabonnementer med Netflix eller andre tjenester – kan det betale sig?

Hvis du kigger efter et mobilabonnement, som har Netflix inkluderet, kan du muligvis føle dig skuffet over udvalget.

Så hvilke andre muligheder har du egentlig?

Dine alternative muligheder, hvis du gerne vil spare penge, er at kigge efter det bedste og billigste mobilabonnement til dit behov.

Afhængigt af dine behov, kan du nemlig somme tider spare mere ved at vælge et mobilabonnement fra en billig udbyder og så blot abonnere på Netflix ved siden.

Husk derfor på denne tjekliste med spørgsmål, som du helst skal kunne svare ja til:

 1. Passer mobilabonnementet med Netflix el.lign. til mine behov?
 2. Er der inkluderet andre tjenester, som jeg også har brug for?
 3. Er den samlede pris lavere end et tilsvarende mobilabonnement fra en anden/billigere udbyder + prisen for Netflix?

Så meget data bruger Netflix fra dit mobilabonnement

Du bliver måske overrasket over, hvor meget data Netflix bruger fra dit mobilabonnement. Derfor skal du enten sørge for at bruge et trådløst netværk hvor det er muligt, eller vælge “Spar på data”-indstillingen i Netflix-appen på din telefon.

Netflix opgiver følgende forbrugstal for deres app:

 • Automatisk indstilling: Ca. 4 timer pr. GB data i god videokvalitet.
 • Spar på data: Ca. 6 timer pr. GB data i standard videokvalitet.
 • Maks. data: Ned til 20 minutter pr. GB data i højest mulige kvalitet.

Du kan altså stadig roligt se et par film om måneden på din mobiltelefon, uden at bekymre dig synderligt om dataforbruget. 

Men hvis du er typen der ofte lige ser et par videoer på YouTube eller de sociale medier, ser en film mens du kører tog flere gange om ugen og måske glemmer at koble dig på det trådløse netværk i ny og næ, er det en god idé at tjekke op på om du har et mobilabonnement med tilstrækkeligt data inkluderet.

Du kan få flere mobilabonnementer med fri data, som kan være værd at overveje hvis du gerne vil kunne streame meget på din mobiltelefon.

Sådan fandt vi de bedste mobilabonnementer med Netflix og andre streamingtjenester

Hos Netrådet er vi flittige forbrugere af streamingtjenester, og Netflix har altid haft en særlig plads på hylden over streamingtjenester.

Flere andre tjenester har dog også fundet vej til vores husholdninger, og der kan spares penge på de fleste ved at købe dem i en pakke sammen med mobilabonnementer.

Vi har gennemgået udvalget hos mere end 30 forskellige udbydere, og fundet de bedste muligheder til dem der ønsker at samle Netflix og lignende streamingtjenester med deres mobilabonnement.

Som led i vores undersøgelse har vi:

Se vores research af alle mobilabonnementer

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 15. november 2020: Vi har tilføjet vurderinger af hvert mobilabonnement, samt yderligere informationer om de inkluderede streamingtjenester.
 • 27. september 2020: Oplysninger tilføjet om 3’s nye abonnementer med TV2 Play Favorit + Sport.
 • 9. september 2020: Sammenligningstabel tilføjet øverst.

2 kommentarer til “Top 4 mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)”

 1. Fin artikel, desværre lidt misvisende.
  Overskriften leder en til at tro at der er 4 mobilabonnementer som har Netflix tilknyttet, hvilket ikke er rigtigt.
  Dette er først tydeligt når man nærlæser artiklen.

  Svar
  • Hej Poul,

   Tusind tak for din konstruktive feedback, og jeg beklager ulejligheden.

   Du har helt ret i at artiklens overskrift er misvisende, når man fremsøger den på Google.

   Jeg har derfor nu lavet nogle rettelser, og jeg håber at den nye overskrift er mere retvisende.

   Venlig hilsen
   Thomas, Netrådet.dk

   Svar

Skriv en kommentar