Top 5 mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Du kan få mobilabonnementer med Netflix, Viaplay og andre streamingtjenester inkluderet til en fast månedspris. Men kan det overhovedet betale sig? Få svarene her.

Bedste mobilabonnementer med streaming

#1Telmore-Logo
Telmore Play
 • Fri tale
 • Fra 30 GB data
 • Fås med bl.a. Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 169 kr./md.
#23-Logo
3 Mobil
 • Fri tale
 • Fra 10 GB data
 • Inkl. TV2 Play Favorit + Sport
 • Oprettelse 100 kr.
 • Ingen binding
Pris fra 240 kr./md.
#3CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Fri tale
 • 50 GB data
 • Inkl. TIDAL
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 159 kr./md.
#4Yousee-logo
YouSee
 • Fri tale
 • Fra 20 GB data
 • Fordelsprogram med streamingtjenester
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 169 kr./md.
#5Telia-Logo
Telia
 • Fri tale
 • Fra 15 GB data
 • Rabat på HBO Nordic m.fl.
 • Oprettelse 99 kr.
 • Ingen binding
Pris fra 119 kr./md.

Abonnementer og priser er ajourført 3. marts 2021.

Kort overblik

Der findes ikke mange udbydere, som har streamingtjenester inkluderet i abonnementerne. Telmore og 3 Mobil er de eneste, som i skrivende stund tilbyder dette. CBB Mobil har også et enkelt abonnement med TIDAL inkluderet.

YouSee og Telia tilbyder desuden et fordelsunivers, hvor du kan tilvælge bestemte streamingtjenester eller få rabat på disse.

Ulempen ved denne type abonnementer er at du ikke selv kan vælge dine streamingtjenester, og du er hermed bundet til eksempelvis Netflix og Viaplay.

I de fleste tilfælde kan det bedre betale sig at vælge et billigt mobilabonnement, eksempelvis fra Oister eller Greentel.

Gennemgang: Mobilabonnementer med streaming

I en gennemgang af mere end 30 forskellige udbydere kan vi konkludere, at streamingtjenester kun findes hos nogle få selskaber på markedet. Herunder har vi samlet alle mobilabonnementer, der inkluderer streamingtjenester såsom Netflix, TV2 Play, Viaplay, HBO Nordic, m.fl.

#1 – Telmore Play – mobilabonnementer med streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: Telmore har nok de bedste mobilabonnementer til dig, der ved præcist hvilke streamingtjenester du bedst kan lide. Pakkerne er sammensat så de mest populære streamingtjenester er inkluderet som standard, men dette betyder også at du binder dig på bestemte streamingtjenester i bestemte pakker. Hvis én af pakkerne matcher de streamingtjenester du allerede abonnerer på, kan du dog spare rigtig mange penge.

Telmore går forrest når det kommer til mobilabonnementer med streaming, da de tilbyder hele 5 forskellige abonnementer med underholdning inkluderet i prisen. Udover mobilabonnementer med streaming har Telmore også mobilt bredbånd med forskelligt underholdning inkluderet i prisen.

Her er der tale om en samlet pakkepris, hvor du køber et mobilabonnement og får produkter som Netflix, Viaplay, TV2 Play og flere andre med i købet.

Hos Telmore finder du i skrivende stund disse streamingtjenester, som er inkluderet i flere af deres pakker:

 • Netflix
 • Viaplay
 • HBO Nordic
 • TV2 Play
 • Telmore Musik

Telmores pakker er gode valg for dig, der i forvejen abonnerer på Netflix eller andre tjenester. Her får du nemlig en samlet pakkepris, der også inkluderer mobilabonnement, og således kan du potentielt spare mange penge.

#2 – 3 Mobil – mobilabonnementer med streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: Hos 3 har du enten mulighed for at opnå rabatter i deres rabatunivers, men du kan også vælge et abonnement med den store TV2 Play Favorit + Sport pakke. Dette er således ideelt til dig der er trofast seer af forskellige TV2-programmer, og derfor gerne vil have alt det gode fra TV2 inkluderet i dit mobilabonnement. Og priserne er faktisk ganske rimelige.

3 Mobil har taget skridtet videre, og tilbyder et helt univers af underholdning med deres mobilabonnementer. Selvom Netflix, som er den mest populære streamingtjeneste, ikke er inkluderet i deres mobilabonnementer, har du stadig mulighed for at få rabat på flere spændende streamingtjenester ved at oprette et mobilabonnement hos 3.

3 udmærker sig desuden ved at tilbyde store mobilpakker til hele familien, samt et dele-abonnement til dem som vil spare penge.

Du kan i 3’s underholdningsunivers blandt andet finde følgende streamingtjenester til nedsatte priser:

 • Deezer
 • Discovery+
 • TV2 Play

Der er også flere andre services at vælge mellem.

Som noget nyt har 3 også tilføjet flere abonnementer med den store TV2 Play Favorit + Sport streamingtjeneste inkluderet, hvilket i modsætning til Netflix betyder at du både får masser af on-demand underholdning samt alle TV2’s live-kanaler og sport.

#3 – CBB Mobil – mobilabonnement med TIDAL

Se abonnementer

Vores vurdering: Hvis du kan lide at høre musik på farten og bare gerne vil have en streamingtjeneste til dette, er CBB Mobil et godt valg. Et mobilabonnement med TIDAL inkluderet giver dig adgang til 60 millioner numre, og samtidig har du fri tale og en stor portion data til rådighed.

CBB Mobil tilbyder et enkelt mobilabonnement med musik, men prisen er til gengæld også i den lave ende. Abonnerer du alligevel på en musiktjeneste, kan der således være gode penge at spare ved at vælge et abonnement som dette.

Desværre har du hos CBB Mobil ikke flere valgmuligheder, og du kan derfor kun vælge dette ene mobilabonnement. De fleste vil formentlig synes at fri tale og 50 GB data er i overkanten, men selv hvis du vælger et mindre abonnement er det svært at finde en billigere kombination af musikstreaming og mobiltelefoni.

#4 – YouSee – fordelsprogram med streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: YouSee mobilabonnementer indeholder som standard deres egen YouSee Musik, men derudover kan du kun få adgang til yderligere streamingtjenester og underholdning ved at samle mindst to abonnementer hos YouSee. Herved optjener du point, som du kan bruge i deres fordelsprogram til eksempelvis C More eller Nick Play. Et godt valg for dig, der ønsker maksimal valgfrihed.

YouSee har nok landets største univers af fordele, du kan vælge mellem. Alt hvad det kræver, er at du samler mindst to abonnementer hos YouSee. Det behøver ikke være mobilabonnementer, men kan eksempelvis også være bredbånd og TV.

Streamingtjenesterne inkluderer blandt andre:

 • Nick Play
 • C More
 • YouSee Premiere
 • YouSee Musik

Hvis du allerede har kabel-TV eller bredbånd fra YouSee, er dette mobilabonnement et oplagt valg. Det vides ikke om Netflix tilføjes på et senere tidspunkt, men fordelen hos YouSee er at de inkluderede streamingtjenester er ganske gratis – så længe du blot har to produkter fra YouSee og dermed kan indløse en fordel.

#5 – Telia – rabat på streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: Hos Telia har du frit valg mellem Spotify Premium, HBO Nordic og andre streamingtjenester. I modsætning til andre udbydere giver Telia dig blot en kontant rabat på disse tjenester, og du kan således bytte ud eller opsige når du har lyst. Prismæssigt ligger Telia dog i den dyrere ende, men der kan hentes lidt samlerabat hvis man flytter mere end ét abonnement til Telia.

Telia tilbyder valget mellem tjenesterne HBO Nordic, Spotify Premium og flere andre til nedsatte priser. Du binder dig således ikke op på bestemte tjenester med bestemte abonnementer, men kan frit shoppe rundt som det behager dig.

Hvis du ikke er helt sikker på dit valg, og du derfor ikke ønsker at binde dig til et dyrt abonnement, kan du med fordel prøve et abonnement fra Telia.

Rabatterne er i skrivende stund på 20 kroner per måned for HBO Nordic og det samme for Spotify Premium. Der er ligeledes flere andre services at vælge mellem, som også fås til nedsatte priser.

Mobilabonnementer med Netflix eller andre tjenester – kan det betale sig?

Hvis du kigger efter et mobilabonnement, som har Netflix inkluderet, kan du muligvis føle dig skuffet over udvalget. Dine alternative muligheder, hvis du gerne vil spare penge, er at kigge efter det bedste og billigste mobilabonnement til dit behov.

Afhængigt af dine behov, kan du nemlig somme tider spare mere ved at vælge et mobilabonnement fra en billig udbyder og så blot abonnere på Netflix eller andre streamingtjenester ved siden af.

Husk derfor på denne tjekliste med spørgsmål, som du helst skal kunne svare ja til:

 1. Passer mobilabonnementet med Netflix el.lign. til mine behov?
 2. Er der inkluderet andre tjenester, som jeg også har brug for?
 3. Er den samlede pris lavere end et tilsvarende mobilabonnement fra en anden/billigere udbyder + prisen for Netflix?

Så meget data bruger du på streaming

Du bliver måske overrasket over, hvor meget data Netflix bruger fra dit mobilabonnement. Derfor skal du enten sørge for at bruge et trådløst netværk hvor det er muligt, eller vælge “Spar på data”-indstillingen i Netflix-appen på din telefon.

Netflix opgiver følgende forbrugstal for deres app:

 • Automatisk indstilling: Ca. 4 timer pr. GB data i god videokvalitet.
 • Spar på data: Ca. 6 timer pr. GB data i standard videokvalitet.
 • Maks. data: Ned til 20 minutter pr. GB data i højest mulige kvalitet.

Du kan altså stadig roligt se et par film om måneden på din mobiltelefon, uden at bekymre dig synderligt om dataforbruget. 

Men hvis du er typen der ofte lige ser et par videoer på YouTube eller de sociale medier, ser en film mens du kører tog flere gange om ugen og måske glemmer at koble dig på det trådløse netværk i ny og næ, er det en god idé at tjekke op på om du har et mobilabonnement med tilstrækkeligt data inkluderet.

Du kan få flere mobilabonnementer med fri data, som kan være værd at overveje hvis du gerne vil kunne streame meget på din mobiltelefon.

Fakta om mobilabonnementer med streaming

Hvilke streamingtjenester kan jeg få i mit mobilabonnement?

Vi har fundet mobilabonnementer med Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Nordic, Bookmate og flere andre. Forskellige udbydere har dog forskellige produkter, og disse kan desuden variere fra tid til anden.
Vi anbefaler derfor at du holder øje med markedet, og slår til hvis du finder en tjeneste du godt kunne tænke dig.

Hvad sker der med mine streamingtjenester hvis jeg opsiger mit mobilabonnement?

Dine streamingtjenester ophører normalt samme tid som dit mobilabonnement, da du abonnerer på tjenester via en samlet betaling til dit teleselskab.
Du kan efterfølgende vælge om du ønsker at fortsætte dit medlemskab hos den enkelte streamingtjeneste, ved selv at betale direkte til den pågældende streamingtjeneste.

Kan det betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement?

Om det kan betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement, afhænger af dine behov. Vi anbefaler at du kigger mobilabonnementerne igennem ét ad gangen, og kun slår til hvis et selskab kan tilbyde præcis det du søger.
Vi anbefaler ikke at du vælger et mobilabonnement med mere data, taletid eller flere streamingtjenester end du egentlig har brug for. Du vil nemlig i nogle tilfælde komme til at betale mere end hvis du blot betalte for abonnementerne separat.

Kan jeg stadig bruge streamingtjenesterne, hvis jeg løber tør for data?

Ja, dine streamingtjenester fungerer uafhængigt af din datapakke. Har du opbrugt al din data, kan du eksempelvis stadig benytte streamingtjenesterne på dit trådløse netværk i hjemmet.
Du kan også sagtens logge ind på eksempelvis Netflix på dit fjernsyn, selvom din telefon er slukket.
Dit teleselskab giver dig nemlig et separat login til de inkluderede streamingtjenester, så de fungerer uafhængigt af hinanden.

Sådan fandt vi de bedste mobilabonnementer med Netflix og andre streamingtjenester

Hos Netrådet er vi flittige forbrugere af streamingtjenester, og Netflix har altid haft en særlig plads på hylden over streamingtjenester.

Flere andre tjenester har dog også fundet vej til vores husholdninger, og der kan spares penge på de fleste ved at købe dem i en pakke sammen med mobilabonnementer.

Vi har gennemgået udvalget hos mere end 30 forskellige udbydere, og fundet de bedste muligheder til dem der ønsker at samle Netflix og lignende streamingtjenester med deres mobilabonnement.

Som led i vores undersøgelse har vi:

Se vores research af alle mobilabonnementer

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 28. april 2021: CBB Mobil er tilføjet, da de tilbyder et mobilabonnement med musik.
 • 3. marts 2021: Priser og abonnementer er opdateret.
 • 15. november 2020: Vi har tilføjet vurderinger af hvert mobilabonnement, samt yderligere informationer om de inkluderede streamingtjenester.
 • 27. september 2020: Oplysninger tilføjet om 3’s nye abonnementer med TV2 Play Favorit + Sport.
 • 9. september 2020: Sammenligningstabel tilføjet øverst.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

2 kommentarer til “Top 5 mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)”

 1. Fin artikel, desværre lidt misvisende.
  Overskriften leder en til at tro at der er 4 mobilabonnementer som har Netflix tilknyttet, hvilket ikke er rigtigt.
  Dette er først tydeligt når man nærlæser artiklen.

  Svar
  • Hej Poul,

   Tusind tak for din konstruktive feedback, og jeg beklager ulejligheden.

   Du har helt ret i at artiklens overskrift er misvisende, når man fremsøger den på Google.

   Jeg har derfor nu lavet nogle rettelser, og jeg håber at den nye overskrift er mere retvisende.

   Venlig hilsen
   Thomas, Netrådet.dk

   Svar

Skriv en kommentar