Top 6: Mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Du kan få mobilabonnementer med Netflix, Viaplay og andre streamingtjenester inkluderet i pakken. Men kan det overhovedet betale sig? Vi har undersøgt mulighederne.

Sammenligning: Mobilabonnementer med streaming

Vi har gennemgået alle abonnementer på markedet. Enkelte selskaber har pakketilbud, som både inkluderer mobiltelefoni og streamingtjenester. Herunder er de bedste tilbud netop nu.

#1Oister-Logo
Oister
 • Fri tale
 • Fra 35 GB data
 • Fås med Viaplay og/eller Deezer
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 139 kr./md.
#2CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Fri tale
 • 30 GB data
 • Inkl. TIDAL
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 139 kr./md.
#3Telmore-Logo
Telmore Play
 • Fri tale
 • Fra 60 GB data
 • Fås med bl.a. Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max og Telmore Musik
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 169 kr./md.
#43-Logo
3 Mobil
 • Fra 3 timer
 • Fra 3 GB data
 • Rabat på TV2 Play, Deezer, Discovery+ og Saxo Premium
 • Ingen binding
Pris fra 60 kr./md.
#5Yousee-logo
YouSee
 • Fri tale
 • Fra 15 GB data
 • Inkl. Yousee Musik
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris fra 149 kr./md.
#6Telia-Logo
Telia Smart/One Netflix
 • Fra 3 timer
 • Fra 3 GB data
 • Rabat på Spotify Premium, HBO Max, Discovery+ og FLIPP
 • Oprettelse 99 kr.
 • Ingen binding
Pris fra 79 kr./md.

Abonnementer og priser er ajourført 15. januar 2022.

#1 – Oister – billigste mobilabonnementer med streaming

Se abonnementer

Vores vurdering: Oister har introduceret en række mobilabonnementer med underholdning i deres OiSTERtainment-univers. Her finder du de bedste pakkepriser på abonnementer med fri tale, data og streamingtjenester. Udvalget er ikke så stort endnu, men priserne er til gengæld de laveste vi endnu har set.

Oister har længe været kendt for deres billige mobilabonnementer, og nu har de også introduceret pakkeløsninger med streamingtjenester inkluderet. I første omgang er der tale om Deezer og Viaplay, som kan fås hver for sig eller som et kombinationstilbud.

Vi kunne godt have ønsket os flere streamingtjenester at vælge imellem, såsom Netflix og HBO Max, men Deezer og Viaplay er alligevel ganske gode bud. Du får adgang til masser af musik, nye premierefilm og gode serier, så her kommer du ikke til at kede dig.

Da Oister er et datterselskab af Hi3G Denmark, bruger de 3’s landsdækkende netværk. Dækningen er generelt udmærket, men vi anbefaler som altid at du tjekker nærmeste masteplaceringer på Mastedatabasen.dk.

#2 – CBB Mobil – mobilabonnement med TIDAL

Se abonnementer

Vores vurdering: Hvis du kan lide at høre musik på farten og bare gerne vil have en streamingtjeneste til dette, er CBB Mobil et godt valg. Et mobilabonnement med TIDAL inkluderet giver dig adgang til 60 millioner numre, og samtidig har du fri tale og en stor portion data til rådighed.

CBB Mobil tilbyder et enkelt mobilabonnement med musik, men prisen er til gengæld også i den lave ende. Abonnerer du alligevel på en musiktjeneste, kan der således være gode penge at spare ved at vælge et abonnement som dette.

Valgmulighederne hos CBB Mobil er dog begrænset til et enkelt abonnement, men dette dækker dog de flestes behov. Prismæssigt ligger det også ganske fornuftigt, og du finder ikke en billigere pakkeløsning andetsteds.

#3 – Telmore Play – største udvalg af streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: Telmore har nok de bedste mobilabonnementer til dig, der elsker streamingtjenester og digital underholdning. Deres pakkeudvalg bliver hele tiden større, og der skiftes løbende ud i de mange underholdningstilbud. Telmore er også begyndt at tilbyde flere abonnementer med enkelte streamingtjenester, så du slipper for at betale for mere end du behøver.

Telmore går forrest når det kommer til mobilabonnementer med streaming, da de tilbyder hele 5 forskellige abonnementer med underholdning inkluderet i prisen. Udover mobilabonnementer med streaming har Telmore også mobilt bredbånd med forskelligt underholdning inkluderet i prisen.

Her er der tale om en samlet pakkepris, hvor du køber et mobilabonnement og får produkter som Netflix, Viaplay, TV2 Play og flere andre med i købet.

Hos Telmore finder du i skrivende stund disse streamingtjenester: Netflix, Viaplay, HBO Max, TV2 Play, Paramount+, Chapter, Telmore Musik.

Telmores pakker er oplagte for dig, der i forvejen abonnerer på Netflix eller andre tjenester. Her får du nemlig en samlet pakkepris, der også inkluderer mobilabonnement, og således kan du potentielt spare mange penge.

#4 – 3 Mobil – rabat på streamingtjenester

Se abonnementer

Vores vurdering: Hos 3 har du adgang til et større fordelsunivers, hvor du kan finde streamingtjenester til en nedsat pris. Ved at have mobilabonnement hos 3, kan du altså opnå gode rabatter på de mest populære streamingtjenester indenfor film, serier og musik. Dette er et fint tilbud, da du således kan holde mobilabonnement og streamingtjenester adskilt – og selv sammensætte din pakke efter behov.

3 Mobil har taget skridtet videre, og tilbyder et helt univers af underholdning med deres mobilabonnementer. Selvom Netflix, som er den mest populære streamingtjeneste, ikke er inkluderet i deres mobilabonnementer, har du stadig mulighed for at få rabat på flere spændende streamingtjenester ved at oprette et mobilabonnement hos 3.

3 udmærker sig desuden ved at tilbyde store mobilpakker til hele familien, samt et dele-abonnement til dem som vil spare penge.

Du kan i 3’s underholdningsunivers blandt andet finde følgende streamingtjenester til nedsatte priser:

 • Deezer
 • Discovery+
 • TV2 Play

Der er også flere andre services at vælge imellem, blandt andet indenfor læsning og sikkerhed.

#5 – YouSee – mobilabonnement med musikstreaming

Se abonnementer

Vores vurdering: YouSee mobilabonnementer indeholder som standard Yousee Musik, og derudover kan du få adgang til streamingtjenester hvis du abonnerer på en TV-pakke. Fordelsuniverset er desværre blevet afskaffet for ganske nyligt. Her kunne man førhen få forskellige streamingtjenester, hvis man samlede mere end ét produkt på samme konto. Er du ivrig bruger af musikstreaming, kan du dog glæde dig over at mobildata er gratis når du bruger Yousee Musik og andre YouSee-apps.

Hos YouSee kan du få streamingtjenesten Yousee Musik i dit mobilabonnement. Det betyder at du kan lytte til 65 millioner musiknumre, og det helt uden at trække på den inkluderede data. YouSee har nemlig valgt at det skal være omkostningsfrit at bruge deres apps, hvilket betyder at du ikke løber tør for mobildata selvom du er flittig bruger af streaming.

Udover Yousee Musik kan du også oprette et TV-abonnement hos YouSee, hvilket giver dig adgang til yderligere streamingtjenester. Heriblandt Netflix, HBO Max, Viaplay og TV2 Play.

#6 – Telia – Netflix inkluderet i nogle mobilabonnementer

Se abonnementer

Vores vurdering: Telia har lanceret to nye mobilabonnementer, hvor Netflix er inkluderet som standard. Ydermere får du adgang til rabatter på blandt andet HBO Max og Spotify Premium, så du kan spare endnu flere penge. Tilbudet hos Telia er dog stadig i den dyre ende, og Netflix kan ikke vælges særskilt.

Hos Telia kan du finde et Smart Netflix og et One Netflix abonnement, som hver især indeholder fri tale og generøse mængder data. Udover Netflix-pakkerne, kan du også opnå rabatter på streamingtjenester som HBO Max, Discovery+, og Spotify Premium. Jo flere tjenester du samler hos Telia, des større bliver din rabat.

One-mobilabonnementerne fra Telia udmærker sig ved at kunne bruges i flere lande udenfor EU. Heriblandt Thailand, USA og Tyrkiet. Dette er ellers ikke muligt, medmindre du betaler store roaming afgifter. Er du tit på besøg i disse lande, har du hurtigt sparet mange penge på anvendelse af mobilen.

Sådan fandt vi de bedste pakketilbud på markedet

Streamingtjenester er populære, og der kommer flere af dem. Hvis du også vil spare penge, kan en pakke med mobiltelefoni og streamingtjenester måske betale sig.

Hos Netrådet har vi prøvet alle streamingtjenester på markedet, og kender derfor dem alle. Vi ved at nogen streamingtjenester er mere eftertragtede end andre, og det kan hurtigt blive dyrt hvis man abonnerer på flere tjenester ad gangen.

Derfor har vi undersøgt, om der kan spares penge ved at samle flere tjenester i ét abonnement. Konklusionen er at der kan være penge at spare, men kun hvis du alligevel er fast abonnent på alle inkluderede streamingtjenester. Det er også vigtigt at du skiller mobiltelefoni og streamingtjenester ad, for at sammenligne priserne individuelt. På den måde får du nemlig en idé om prisniveauet, og kan bedre vælge til eller fra.

Som led i vores undersøgelse har vi:

 • Analyseret og rangeret mere end 30 udbydere.
 • Gennemgået over 200 forskellige abonnementer.
 • Samlet alle mobilabonnementer med streamingtjenester i én artikel.
 • Holdt os opdaterede på Energistyrelsens tal på teleområdet.

Kan det betale sig at samle mobiltelefoni og streaming?

Hvis du kigger efter et mobilabonnement, som har Netflix inkluderet, kan du muligvis føle dig skuffet over udvalget. Dine alternative muligheder, hvis du gerne vil spare penge, er at kigge efter det bedste og billigste mobilabonnement til dit behov.

Afhængigt af dine behov, kan du nemlig somme tider spare mere ved at vælge et mobilabonnement fra en billig udbyder og så blot abonnere på Netflix eller andre streamingtjenester ved siden af.

Husk derfor på denne tjekliste med spørgsmål, som du helst skal kunne svare ja til:

 1. Passer mobilabonnementet med Netflix el.lign. til mine behov?
 2. Er der inkluderet andre tjenester, som jeg også har brug for?
 3. Er den samlede pris lavere end et tilsvarende mobilabonnement fra en anden/billigere udbyder + prisen for Netflix?

Så meget data bruger du på streaming

Du bliver måske overrasket over, hvor meget data Netflix bruger fra dit mobilabonnement. Derfor skal du enten sørge for at bruge et trådløst netværk hvor det er muligt, eller vælge “Spar på data”-indstillingen i Netflix-appen på din telefon.

Netflix opgiver følgende forbrugstal for deres app:

 • Automatisk indstilling: Ca. 4 timer pr. GB data i god videokvalitet.
 • Spar på data: Ca. 6 timer pr. GB data i standard videokvalitet.
 • Maks. data: Ned til 20 minutter pr. GB data i højest mulige kvalitet.

Du kan altså stadig roligt se et par film om måneden på din mobiltelefon, uden at bekymre dig synderligt om dataforbruget. 

Men hvis du er typen der ofte lige ser et par videoer på YouTube eller de sociale medier, ser en film mens du kører tog flere gange om ugen og måske glemmer at koble dig på det trådløse netværk i ny og næ, er det en god idé at tjekke op på om du har et mobilabonnement med tilstrækkeligt data inkluderet.

Du kan få flere mobilabonnementer med fri data, som kan være værd at overveje hvis du gerne vil kunne streame meget på din mobiltelefon.

Fakta om mobilabonnementer med streaming

Hvilke streamingtjenester kan jeg få i mit mobilabonnement?

Vi har fundet mobilabonnementer med Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max, Bookmate og flere andre. Forskellige udbydere har dog forskellige produkter, og disse kan desuden variere fra tid til anden.
Vi anbefaler derfor at du holder øje med markedet, og slår til hvis du finder en tjeneste du godt kunne tænke dig.

Hvad sker der med mine streamingtjenester hvis jeg opsiger mit mobilabonnement?

Dine streamingtjenester ophører normalt samme tid som dit mobilabonnement, da du abonnerer på tjenester via en samlet betaling til dit teleselskab.
Du kan efterfølgende vælge om du ønsker at fortsætte dit medlemskab hos den enkelte streamingtjeneste, ved selv at betale direkte til den pågældende streamingtjeneste.

Kan det betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement?

Om det kan betale sig at samle mobiltelefoni og streamingtjenester i ét abonnement, afhænger af dine behov. Vi anbefaler at du kigger mobilabonnementerne igennem ét ad gangen, og kun slår til hvis et selskab kan tilbyde præcis det du søger.
Vi anbefaler ikke at du vælger et mobilabonnement med mere data, taletid eller flere streamingtjenester end du egentlig har brug for. Du vil nemlig i nogle tilfælde komme til at betale mere end hvis du blot betalte for abonnementerne separat.

Kan jeg stadig bruge streamingtjenesterne, hvis jeg løber tør for data?

Ja, dine streamingtjenester fungerer uafhængigt af din datapakke. Har du opbrugt al din data, kan du eksempelvis stadig benytte streamingtjenesterne på dit trådløse netværk i hjemmet.
Du kan også sagtens logge ind på eksempelvis Netflix på dit fjernsyn, selvom din telefon er slukket.
Dit teleselskab giver dig nemlig et separat login til de inkluderede streamingtjenester, så de fungerer uafhængigt af hinanden.

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 15. januar 2022: Oister er tilføjet, da de nu tilbyder mobilpakker under navnet “OiSTERtainment”. Pakkerne indeholder Deezer og Viaplay.
 • 8. oktober 2021: Mobilabonnementer er opdateret. Telia tilbyder nu mobilabonnementer med Netflix.
 • 28. april 2021: CBB Mobil er tilføjet, da de tilbyder et mobilabonnement med musik.
 • 3. marts 2021: Priser og abonnementer er opdateret.
 • 15. november 2020: Vi har tilføjet vurderinger af hvert mobilabonnement, samt yderligere informationer om de inkluderede streamingtjenester.
 • 27. september 2020: Oplysninger tilføjet om 3’s nye abonnementer med TV2 Play Favorit + Sport.
 • 9. september 2020: Sammenligningstabel tilføjet øverst.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

4 kommentarer til “Top 6: Mobilabonnementer med streaming (Netflix m.fl.)”

 1. Hej, tak for en super artikel.
  Ved i om der findes nogle abonnementer hvor Viaplay også har live og sport med i abonnementet?

  Mvh ida

  Svar
  • Hej Ida,

   Velbekomme – og tak fine dine venlige ord 🙂 Jeg har netop taget et friskt kig på markedet, og må desværre skuffe dig. Der findes ikke en pakke, hvor Viaplay med live og sport indgår.

   Jeg holder fortsat øje med markedet, og opdaterer artiklen hvis der kommer nye abonnementer.

   Venlig hilsen
   Thomas, Netrådet.dk

   Svar
 2. Fin artikel, desværre lidt misvisende.
  Overskriften leder en til at tro at der er 4 mobilabonnementer som har Netflix tilknyttet, hvilket ikke er rigtigt.
  Dette er først tydeligt når man nærlæser artiklen.

  Svar
  • Hej Poul,

   Tusind tak for din konstruktive feedback, og jeg beklager ulejligheden.

   Du har helt ret i at artiklens overskrift er misvisende, når man fremsøger den på Google.

   Jeg har derfor nu lavet nogle rettelser, og jeg håber at den nye overskrift er mere retvisende.

   Venlig hilsen
   Thomas, Netrådet.dk

   Svar

Skriv en kommentar