Top 5 mobilabonnementer uden binding

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Størstedelen af alle danske mobilabonnementer er uden binding. Det er en fordel for dig som kunde, da du således ikke er bundet af en uopsigelighedsperiode på op til 6 måneder. Selvom næsten alle mobilabonnementer i dag er uden binding, er der små forskelle i opsigelsesvilkårene. Nogen selskaber kræver et varsel på mindst 30 dage, mens andre selskaber lader dig opsige til udgangen af indeværende måned.

Vi har gennemgået markedet, og samler i denne artikel de bedste mobilabonnementer uden binding.

Her er de bedste mobilabonnementer uden binding

Vi har gennemgået betingelserne hos mere end 30 udbydere, for at finde de bedste mobilabonnementer uden binding.

#1Greentel-Logo
Greentel
 • Fra 2 timer
 • Fra 2 GB (EU 2 GB)
 • Gratis oprettelse
 • Opsigelse dag til dag
Pris fra 48 kr./md.
#2Duka-Logo
DukaTale
 • Fra 5 timer
 • Fra 5 GB (EU 5 GB)
 • Gratis oprettelse
 • Opsigelse til månedens udgang
Pris fra 59 kr./md.
#3Oister-Logo
Oister
 • Fra 2 timer
 • Fra 2 GB (EU 2 GB)
 • Gratis oprettelse
 • Opsigelse til månedens udgang
Pris fra 49 kr./md.
#4CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • Fra 1 time
 • Fra 1 GB
 • Gratis oprettelse
 • Opsigelse til månedens udgang
Pris fra 49 kr./md.
#5OK-Mobil-Logo
OK Mobil
 • Fra 1 time
 • Fra 1 GB
 • Oprettelse 1 kr.
 • Opsigelse til månedens udgang
Pris fra 49 kr./md.

Greentel (opsigelse dag til dag)

Se abonnementer

Vores vurdering: Greentel tilbyder markedets mest lempelige opsigelsesvilkår. Her er der ikke blot tale om et mobilabonnement uden binding, men også mulighed for opsigelse fra dag til dag. Ydermere har Greentel et meget stort udvalg af mobilabonnementer, så det er nemt at finde et abonnement der passer til netop dine behov.

Greentel er en mindre udbyder, som måske for mange er relativt ukendt. Ikke desto mindre har de et stort udvalg af mobilabonnementer og mobilt bredbånd, som sælges helt uden binding.

Hos Greentel kommer du på Telia-Telenors mobilnetværk, og abonnementerne fås med både små og store mængder data og tale inkluderet. Prisen er i den lave ende, og der er EU data inkluderet i samtlige mobilabonnementer.

Udover de almindelige mobilabonnementer har Greentel også nogle særlige regnskovs-abonnementer, hvor du via dit abonnement kan støtte opretholdelsen af regnskove i Ecuador.

DukaTale (opsigelse til månedens udgang)

Se abonnementer

Vores vurdering: Duka tilbyder flere gode mobilabonnementer med nem opsigelse til udgangen af indeværende måned. Her er der noget for både børn og voksne, dog uden at udvalget bliver for stort og overvældende.

Med sloganet “tech it easy” har Duka slået sig op på at det skal være nemt at komme på nettet og bruge telefonen til at holde kontakten. Her er der fokus på at kundeoplevelsen skal være nem og enkel, og ved problemer er kundeservice let tilgængelig.

DukaTale mobilabonnementerne fås i skrivende stund i 4 forskellige versioner, som alle er uden binding. De kan derfor nemt opsiges eller ændres når det ønskes, således at du hverken spilder unødig tid eller penge i opsigelsesperioden.

Hos DukaTale findes også et særligt abonnement for børn, som er skruet sammen til de yngre mobilbrugere.

Duka benytter Telia-Telenors mobilnetværk.

Oister (opsigelse til månedens udgang)

Se abonnementer

Vores vurdering: Oister brillerer med en række billige mobilabonnementer uden binding men med en stor portion taletid og data inkluderet, så du undgår at løbe tør midt i måneden. Oister er især værd at overveje for dem, der har et stort forbrug af data.

Hos Oister finder du ligeledes kun mobilabonnementer uden binding, samt mulighed for at opsige til udgangen af indeværende måned. Her tilbydes der både små abonnementer til børn og teenagere, abonnementer til storforbrugere, samt abonnementer der er særligt målrettede mod ældre forbrugere.

Udover at sælge mobilabonnementer uden binding kan du også finde mobile bredbåndsabonnementer, samt en webshop med salg af mobiltelefoner og udstyr.

Oister er ejet af 3 Danmark, og benytter derfor 3’s mobilnetværk.

CBB Mobil (opsigelse til månedens udgang)

Se abonnementer

Vores vurdering: CBB Mobil er det rette valg for dig, der ønsker en simpel udbyder hvor mobilabonnementerne er uden binding. Her er der opsigelse til månedens udgang, og der er gode mobilabonnementer for både børn og voksne.

Telenor-ejede CBB Mobil er også med i front, når der kigges på abonnementsvilkår. De tilbyder nemlig også opsigelsesvarsel til månedens udgang, således at du nemmere og hurtigere kan skifte pakke eller vælge en anden udbyder når behovet opstår.

CBB Mobil benytter Telia-Telenors mobilnetværk, og tilbyder desuden mobilt bredbånd. De sælger også forskelligt tilbehør og mobiltelefoner i deres webshop.

Hos CBB Mobil finder du særlige mobilabonnementer med streaming inkluderet i prisen, samt abonnementer med frit forbrug. Der er også særlige abonnementer til børn, og hele familien kan således nemt samle alle deres abonnementer her.

OK Mobil (opsigelse til månedens udgang)

Se abonnementer

Vores vurdering: På trods af at OK Mobil for nyligt har skåret ned på mængden af mobilabonnementer, har de stadig et stort udvalg – allesammen uden binding og med mulighed for opsigelse til udgangen af måneden. Et godt valg til familien, der ønsker at samle alle mobilabonnementer ét sted.

OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab, som ifølge Wikipedia er ejet af 11.600 kunder og forhandlere. De er således en uafhængig udbyder af mobilabonnementer, som alle er uden binding og opsigelses til udgangen af indeværende måned.

Hos OK Mobil finder du både store og små mobilabonnementer, der passer til såvel børn som voksne. OK Mobil benytter sig af Telia-Telenors mobilnetværk, og tilbyder desuden mobilt bredbånd.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar