Mobilt bredbånd med 500 GB data – 10 gode muligheder

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Mobilt bredbånd med mindst 500 GB data er ideelt til den moderne husholdning. Med 500 GB kan der streames, downloades og spilles computer uden at man løber tør for data. Vi guider dig til det bedste og billigste mobile bredbånd med mindst 500 GB data.

Top 7: 500 GB data til den bedste pris

Hvis du vil have mobilt bredbånd med masser af data, skal du have en pakke med mindst 500 GB data. I de fleste tilfælde er det dog billigere at vælge 1000 GB data eller derover. Husk at se dig for, da der kan være store prisforskelle. Herunder er de billigste abonnementer netop nu.

#1Oister-Logo
Oister
 • 1000 GB data
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
209 kr./md.
Min. pris 209 kr.
#2CBB-Mobil-Logo
CBB Mobil
 • 1000 GB data
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
229 kr./md.
Min. pris 229 kr.
#33-Logo
3 Mobil
 • 1000 GB data
 • 6 mdr. binding
 • Inkl. trådløs router
230 kr./md.
Min. pris 1.480 kr.
#4Telenor-Logo
Telenor MaxSpeed
 • 1000 GB data
 • 6 mdr. binding
 • Router kun 1 kr.
249 kr./md.
Min. pris 1.495 kr.
#5Telmore-Logo
Telmore
 • 1000 GB data
 • 6 mdr. binding
 • Inkl. trådløs router
259 kr./md.
Min. pris 1.653 kr.
#6Greentel-Logo
Greentel
 • 500 GB data
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
259 kr./md.
Min. pris 309 kr.
#7Hallo-Logo
Hallo
 • 1000 GB data
 • Ingen binding
 • Router kan tilkøbes
349 kr./md.
Min. pris 349 kr.

Abonnementerne og priserne er ajourført 1. februar 2022.

1. Oister

Oister tilbyder ikke et specifikt abonnement med 500 GB data, men til gengæld har de markedets bedste pris på mobilt bredbånd med 1000 GB data. Du skal derfor ikke bekymre dig om forbrugsgrænser, da kun de færreste når at bruge 1000 GB på en måned. Har du et endnu større forbrug, kan Oister faktisk også tilbyde mobilt bredbånd med 2000 GB data.

Hos Oister er der ingen binding, og du vælger selv om du vil have en trådløs router med til dit abonnement. Fravælger du denne, modtager du blot et SIM-kort som kan indsættes i en valgfri enhed.

2. CBB Mobil

Som det også er tilfældet med andre udbydere, har CBB Mobil heller ikke mobilt bredbånd med 500 GB data. Til gengæld har de et abonnement med 1000 GB, og det til samme pris (eller billigere) end andre abonnementer med kun 500 GB.

Hos CBB Mobil er tilbuddet sammensat således at oprettelse er gratis og abonnementet er uden binding. Skal du have en trådløs router med til abonnementet, kan den købes kontant eller på rentefri afdragsordning. Derefter ejer du din trådløse router, og kan frit bruge den hos andre udbydere også.

3. 3 Mobil

Mobilt bredbånd fra 3 er særligt interessant for dig, der har behov for udstyr men ikke ønsker at købe det ved siden af. Også her får du et abonnement med over 500 GB data inkluderet, samt en trådløs router til brug i hjemmet.

Til gengæld for den medfølgende trådløse router skal du binde dig i et halvt år, hvilket selvfølgelig kan være en ulempe for nogen. Hos 3 kan du også vælge et abonnement med en kraftigere router, hvilket kan være en fordel hvis du vil have hurtigt internet på landet.

Hvad der også er interessant at bemærke, er at man hos 3 har markedets højeste hastighed, hvis forbrugsgrænsen overskrides. Hvor andre udbydere ligger på hastigheder mellem 64 og 128 Kbit/s, får du hos 3 hele 2 Mbit/s efter du har opbrugt den inkluderede mængde data.

4. Telenor

Telenor har i de seneste år opgraderet deres bredbåndsprodukter markant, og det kan du både mærke på prisen og produkterne. Mobilt bredbånd fås ikke med 500 GB, men du kan selvfølgelig også finde et større abonnement hos Telenor. Det er desuden muligt at få en billig trådløs router med til abonnementet, mod en binding på 6 måneder.

Der er normalt ingen binding hos Telenor, hvilket giver dig mere fleksibilitet end hos andre selskaber. Eneste undtagelse er, hvis du vælger at få en router med til dit abonnement.

5. Telmore

Telmore er også godt med hvad priser angår, og har som landets første udbyder åbnet op for mobilt bredbånd via det hurtige 5G netværk. Grænsen ligger også her på over 500 GB data, men prisen er stadig i den rimelige ende. Telmore benytter desuden TDC’s net, som af mange er betragtet som det bedste netværk.

Du kan hos Telmore selv vælge om du ønsker at låne en trådløs router mod at binde dig i et halvt år, eller om du blot vil have et SIM-kort uden bindingsperiode.

6. Greentel

Greentel er en af de få udbydere, der rent faktisk tilbyder mobilt bredbånd med 500 GB data. Vi anbefaler Greentel af flere årsager, men primært af den årsag at de er en mindre udbyder med flere muligheder end hos konkurrenterne.

Du kan hos Greentel helt selv vælge hvilket udstyr du ønsker til dit abonnement, og dette skal du betale kontant. Du kan også fravælge udstyr, hvis du blot vil have fremsendt et SIM-kort som kan isættes dit eget udstyr.

Greentel har desuden markedets bedste opsigelsesvilkår, hvilket betyder at du kan opsige/ændre dit abonnement fra dag til dag. Du slipper derfor for at betale for en hel ekstra måned, hvilket ellers kan være tilfældet hos flere andre udbydere.

7. Hallo

Hos Hallo kan du heller ikke få mobilt bredbånd med “kun” 500 GB data inkluderet, men til gengæld tilbyder de et abonnement med 1000 GB. Du får desuden adgang til TDC’s hurtige 5G-netværk, så her kan du få ekstra fart på forbindelsen.

Hallo er et af de eneste billige teleselskaber, der benytter TDC’s landsdækkende netværk. De fleste andre selskaber benytter Telia-Telenors netværk. Dette er ikke nødvendigvis en god eller dårlig ting, da det afhænger af dækningen i dit lokalområde.

Top 3: Billige alternativer til mobilt bredbånd

Hvis du gerne vil spare penge, er det værd at overveje et mobilabonnement med mindst 500 GB data. Flere selskaber har billige mobilabonnementer med fri data, og her kan du dele internetforbindelsen med andre trådløse enheder. Alt du skal gøre, er at aktivere internetdeling på din mobiltelefon.

Herunder er en række billige mobilabonnementer, som giver dig mindst 500 GB data:

#1Oister-Logo
Oister
 • Fri data + fri tale
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 129 kr./md.
#2eesy-logo
Eesy
 • Fri data + fri tale
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 179 kr./md.
#3Telmore-Logo
Telmore Play (inkl. streaming)
 • Fri data + fri tale
 • Gratis oprettelse
 • Ingen binding
Pris 429 kr./md.

1. Oister

Oister tilbyder markedets billigste mobilabonnement med fri tale og fri data. Det kan endda bruges i andre EU-lande, og du kan frit dele den inkluderede data med andre enheder.

Det burde ikke komme som en overraskelse at Oister også har billige mobilabonnementer, da de også er billigst med mobilt bredbånd. Her får du altså et godt og billigt alternativ til mobilt bredbånd med 500 GB data.

2. Eesy

Eesy er lidt mere generøse med deres EU-data, men ellers ligner deres ubegrænsede abonnement andre udbyderes. Da Eesy er en del af TDC, bruger de TDC’s net. Det kan være en fordel for nogen, men især dem som har dækning på 5G-netværket. Det giver dig nemlig hurtigere internet end hos konkurrenterne.

Pånær fri data-abonnementet, kan du tilkøbe et datadelingskort til dit mobilabonnement fra Eesy. Det betyder altså at du kan bruge den inkluderede mængde data via en trådløs router, som eksempelvis kan være placeret i dit sommerhus eller i campingvognen.

3. Telmore

Telmore har også et abonnement med frit forbrug, som kan være værd at overveje i stedet for mobilt bredbånd med 500 GB data.

Abonnementet er et såkaldt Play-abonnement, hvilket betyder at der medfølger en række underholdningstjenester. Du får således fri adgang til både Netflix, Viaplay, TV2 Play, HBO Max, Paramount+, Chapter og Telmore Musik. Det kan derfor bedst betale sig at vælge dette abonnement, hvis du i forvejen abonnerer på disse tjenester.

Hvor meget er 500 GB data?

Du kommer meget langt med 500 GB data, som rækker til stort set alle behov du måtte have. Hvis flere i familien ofte streamer film og serier via nettet, kan mobilt bredbånd med 500 GB dog være i underkanten.

Vi har undersøgt hvor langt 500 GB rækker, og herunder kan du se vores beregninger.

Så meget får du med 500 GB data

Billeder taget med mobilen12.500 stk.
Film i HD-kvalitet125 stk.
Musiknumre i høj kvalitet13.000 stk.
PDF- eller Word dokumenter3.250.000 sider

Selvom beregningerne herover er estimater baseret på gennemsnitlige tal, giver de et fint billede af mulighederne med 500 GB data.

Som det kan ses af beregningerne, får 500 GB særligt hurtige ben at gå på hvis husstanden ofte streamer film og serier via nettet. YouTube video bruger også hurtigt en stor mængde data, så dette er også værd at tænke over.

Til en mindre husstand på eksempelvis 2 voksne og et mindre barn kan 500 GB dog stadig være mere end rigeligt.

Opdateringer til denne undersøgelse

 • 1. februar 2022: Artiklen er opdateret, da der er kommet nye produkter på markedet. Datadelingskort tilbydes ikke længere til fri data-abonnementer hos Eesy, og derfor har vi opdateret informationerne.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar