Redaktionelle retningslinjer

Netrådet er en uafhængig vidensportal, som undersøger og overvåger markederne for a-kasser, fagforeninger, mobiltelefoni, bredbånd og forskellige IT-relaterede produkter. Vores mission er at gøre dig til en bedre og klogere forbruger, så du kan træffe de rette beslutninger og spare penge.

Netrådet.dk er underlagt en række redaktionelle retningslinjer, som skal sikre et højt, overordnet kvalitetsniveau på sitet.

De grundlæggende principper er som følger:

  • Netrådet.dk forbliver en uafhængig portal, som ikke er underlagt specifikke krav fra enkelte annoncører eller sponsorer.
  • Netrådet.dk skal foretage et grundigt researcharbejde, som udmøntes i dybdegående artikler med relevant og aktuel viden.
  • Netrådet.dk skal altid angive kilder, eksempelvis i form af undersøgelser og tests foretaget af troværdige kilder. Eksempler på troværdige kilder er offentlige myndigheder, uafhængige laboratorietests og forbrugerorganisationer.
  • Netrådet.dk skal altid give plads til læserrespons i form af kommentarer og dialog. Enten på egen platform eller via sociale medier.
  • Netrådet.dk skal tydeliggøre når artikler indeholder annoncer, samt hvordan annoncerne indgår i artiklen.

Om redaktionen

Ansvarshavende redaktør på Netrådet.dk er Thomas Hansen, som kan kontaktes via e-mail:

[email protected]

Netrådet.dk består desuden af en række skribenter med ekspertviden indenfor IT. Som en del af vores researcharbejde interviewer vi løbende fagfolk i relevante brancher, for at give læseren det bedste indblik i et specifikt emne.

Om annoncelinks

Annoncelinks forekommer i artikler på tværs af Netrådet.dk, hvor vi vurderer at de er til hjælp for læseren. Hvis vi eksempelvis gennemgår en specifik udbyder af internet, inkluderer vi et annoncelink så du kan klikke videre og læse mere på udbyderens egen hjemmeside samt tjekke mulighederne på din egen adresse.

Netrådet.dk samarbejder med en bred vifte af annoncører, som dog ikke har direkte indflydelse på indholdet i specifikke artikler.

Hvis du klikker på et annoncelink, har det ingen omkostninger for dig. Vi tjener muligvis en lille provision, som bruges til at sikre den fremtidige drift af Netrådet.dk.

Netrådet.dk har fravalgt alle former for bannerannoncer, da vi ønsker at give læseren den bedst mulige oplevelse med fokus på det skrevne indhold.