TeleGo – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

TeleGo er et teleselskab under Telenabler ApS, der har base i Birkerød. Konceptet er nemt og enkelt at forstå: Billige abonnementer med alt inkluderet – heriblandt trådløs router, samt mobilabonnementer med tilhørende taletid og data. TeleGo er for dig med små behov, der ønsker et simpelt og budgetvenligt abonnement uden for mange overflødige tillægsfunktioner. TeleGo bruger TDC’s netværk, hvilket af mange vurderes som landets bedste.

Hvis du spekulerer på om TeleGo er det rette valg for dig, skal du læse med her. Vi har analyseret fordelene og ulemperne ved TeleGo, så du kan blive klogere på mulighederne.

Bedste abonnementer fra TeleGo

På trods af at TeleGo har et relativt simpelt udvalg af abonnementer, er der alligevel en række gode valgmuligheder blandt både mobilabonnementer og bredbåndsabonnementer.

Bredbånd

 • Op til 50/10 Mbit (via telefonstikket)
  222 kr./md.
  6 mdr. binding
  Bestil her

Mobilabonnementer

 • Fri tale + 5 GB data (EU 5 GB)
  99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 5 timer + 1 GB data (EU 1 GB)
  69 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Mobilt bredbånd

 • 40 GB (kun Danmark)
  159 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 5 GB (kun Danmark)
  59 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Lille teleselskab med overskueligt udvalg af abonnementer til små og mellemstore behov.
 • Tilbyder også mobilabonnementer uden data, hvor der kun er inkluderet et bestemt antal timer. Dette er særligt nyttigt for kunder, der ikke bruger mobiltelefonen til andet end opkald og SMS.
 • Billigt mobilt bredbånd i pakker, der passer fint til brug i campingvognen eller lignende.
 • Et af markedets billigste bredbåndsabonnementer via telefonstikket, hvor der endda medfølger trådløs router.
 • Tilbyder, som én af få teleselskaber, et godt gammeldags fastnetabonnement.

Ulemper

 • TeleGo er nok primært rettet mod det ældre segment, som måske ikke altid bruger mobiltelefonen lige så flittigt som andre.
 • Mobilabonnementerne er desværre ikke tidssvarende, og relativt dyre. Her kan det for de flestes vedkommende bedre betale sig at vælge andre udbydere med lavere priser.
 • Internetforbindelser kan kun leveres gennem telefonstikket, hvor hastigheden i de fleste husstande er i den lave ende.
 • Det er ikke muligt at få mobilt bredbånd med tilstrækkelig data, hvorved abonnementerne kun passer til helt små behov.

Alternative udbydere

Før du opretter et nyt abonnement hos TeleGo, anbefaler vi at du undersøger alternativerne på markedet. TeleGo er nemlig ikke blandt de billigste udbydere, og flere af deres produkter synes måske en smule utidssvarende i forhold til konkurrenterne. Flere ting taler naturligvis stadig for at vælge TeleGo, men vi synes stadig det er en god idé at kende mulighederne på markedet.

Herunder har vi samlet de bedste alternativer til TeleGo.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
DukaFri tale + fra 10 GB data (EU 10 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 99 kr./md. »
(Min. 99 kr.)
GreentelFra 2 timer + 2 GB data (EU 2 GB), gratis oprettelse, ingen binding.Fra 48 kr./md. »
(Min. 48 kr.)
CBB MobilFra 1 time + 1 GB data, gratis oprettelse, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Mobilt bredbånd

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
CBB MobilFra 100 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 159 kr./md. »
(Min. 159 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 120 kr./md. »
(Min. 220 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Bredbånd

UdbyderInfoPriser
KviknetOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 199 kr./md. »
(Min. pris 1.194 kr.)
FastspeedOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
(Min. pris 1.494 kr.)
HiperOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
(Min. pris 1.494 kr.)
TelenorOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, ingen binding.Fra 249 kr./md. »
(Min. pris 249 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 13. april 2021.

Vilkår hos TeleGo

Det er altid en god idé at læse det med småt, før du vælger et nyt abonnement. Uanset om du skal have et nyt mobilabonnement eller bredbånd, er der betingelser og vilkår som kan ende med at gøre dit abonnement dyrere end du havde regnet med. Eksempelvis kan det betale sig at kende bindingsperioden før du skriver under, ligesom det også er rart at kende gebyrer på forhånd.

Bindingsperiode

 • Mobilabonnementer: Ingen binding.
 • Fastnettelefoni: Ingen binding.
 • Bredbånd: 6 måneders binding.
 • Mobilt bredbånd: Ingen binding.

Hos TeleGo har man fjernet bindingsperioden for de fleste abonnementer, med undtagelse af almindeligt bredbånd. Her er der 6 måneders binding, hvilket da også synes rimeligt nok. Bindingsperioden betyder til gengæld at du kan få gratis trådløst udstyr med til dit abonnement, så du kan spare penge i forbindelse med oprettelsen.

Opsigelsesvarsel

Der er hos TeleGo et opsigelsesvarsel på 30 dage, hvilket er helt fint. Det er hverken mere eller mindre end hos konkurrenterne, og dermed er det altså ikke ude af trit med standarden. Med et 30-dages opsigelsesvarsel skal du fortsat betale for dit abonnement i 30 dage efter du har opsagt dit abonnement, og først herefter ophører dit kundeforhold endeligt.

Oprettelsesomkostninger

Der er hos TeleGo beskedne omkostninger forbundet med oprettelse af såvel mobilabonnementer som bredbånd, men ofte kan du være heldig at oprettelsen er gratis eller fås til en reduceret pris.

Generelt er omkostningerne i den lave ende, hvilket er positivt.

EU roaming vilkår

TeleGo har almindelige vilkår for EU roaming, hvilket betyder at du frit kan bruge din mobiltelefon i EU-lande som var du hjemme i Danmark. Du kan altså bruge af de inkluderede minutter samt SMS/MMS i dit abonnement, og derudover kan du med nogle abonnementer også bruge af en dedikeret portion EU-data.

Særlige tilbud hos TeleGo

Hos TeleGo finder du ikke en lang række forskellige abonnementer, og udvalget er i bund og grund ret simpelt. Der er dog nogle enkelte tilbud som vi synes er interessante, og som vi mener du bør kigge nærmere på.

Fastnettelefoni

Mange mennesker foretrækker stadig at benytte den gode, gammeldags fastnettelefon frem for mobiltelefon. Hos TeleGo har man ikke bare ét, men tre forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Mobilabonnement uden data

Er du typen der ikke gider bruge mobiltelefonen til internetsurfing og apps, har TeleGo et klassisk billigt mobilabonnement uden datapakke. Her er der kun taletid inkluderet samt fri SMS/MMS, og abonnementet kan bruges i hele EU.

Kundeservice hos TeleGo

TeleGo har ingen tilstedeværelse på Facebook eller andre sociale medier, og du må derfor nøjes med at kontakte selskabet via e-mail eller telefon. TeleGo er til gengæld nem at komme i kontakt med via e-mail eller telefon, og generelt oplever vi ikke lange svartider på hverken den ene eller den anden platform.

Fordelen ved at være kunde i et mindre teleselskab, er at kundeservice som regel er let tilgængelig og hurtig til at svare på henvendelser. 

Anmeldelser – hvad siger kunderne om TeleGo?

Vi har ikke kunnet finde én eneste anmeldelse på nettet af TeleGo. Dette er meget usædvanligt, især fordi vi hos DK-Hostmaster kan se at hjemmesiden har været registreret siden 2014.

Kigger vi på Telenablers andre selskaber, Telebonus og Fastnet.nu, kan vi dog se at de samlede bedømmelser ligger omkring middel. Kunderne er overordnet set tilfredse med servicen, men flere føler ikke at abonnementerne er tidssvarende i forhold til pris og pakkeindhold.

Fakta om TeleGo

Hvem ejer TeleGo?

Telenabler ApS ejer TeleGo, og har gjort det siden starten. Telenabler ApS holder til i Birkerød, og blev først registreret i 2013.

Hvilke netværk bruger TeleGo?

TeleGo benytter TDC’s netværk, og dette er i manges optik positivt. TDC er nemlig generelt kendt for at have en god dækning over det meste af landet.

Tilbyder TeleGo samlerabatter?

Der er ingen samlerabatter eller lignende hos TeleGo, men sommetider kan du være heldig at få gratis oprettelse.

Hvilke abonnementer tilbyder TeleGo?

TeleGo tilbyder mobilabonnementer, mobilt bredbånd og fastnet bredbånd. Herudover tilbyder de også flere forskellige abonnementer på fastnettelefoni.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar