Waoo – komplet gennemgang

ⓘ Netrådet er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer den daglige drift.

Waoo giver dig lynhurtigt fiberbredbånd, TV og telefoni. Som udbyder er Waoo noget særligt, da de er blevet skabt i et samarbejde mellem flere fiber- og energiselskaber landet over. Det betyder blandt andet at Waoo i mange områder er eneste udbyder af fiberbredbånd, mens de i andre områder konkurrerer mod andre udbydere af selvsamme.

Spørgsmålet er så om Waoo skal være dit førstevalg, eller om der findes bedre alternativer? Vi har taget Waoo under luppen og analyseret deres produkter, så du kan blive klædt på til at træffe det rette valg.

Denne guide er særligt værdifuld for dig, der står på vippen til at vælge Waoo og gerne vil være sikker på om du skal springe ud i det eller ej.

Bedste abonnementer fra Waoo

Hos Waoo består kerneproduktet af hurtigt fiberbredbånd, men derudover tilbyder de også både TV, streamingpakker og telefoni. Der er særlige rabatter på eksempelvis mobiltelefoni for dig der er fiberkunde, så her kan der spares en fornuftig portion penge.

Bredbånd

 • 200/200 Mbit
  319 kr./md.
  Waoo Standard WiFi
  6 mdr. binding
  Bestil her
 • 500/500 Mbit
  389 kr./md.
  Waoo Smart WiFi (WiFi 6)
  6 mdr. binding
  Bestil her

TV-pakker

Alle Waoo TV-pakker forudsætter abonnement på Waoo Fiber.

 • Waoo Go Lille
  26 kanaler
  279 kr./md.
  6 mdr. binding
  Bestil her
 • Waoo Go Favorit
  38 kanaler
  489 kr./md.
  6 mdr. binding
  Bestil her
 • Waoo Lille TV-pakke
  26 kanaler
  299 kr./md.
  6 mdr. binding
  Bestil her

Mobilabonnementer

Hos Waoo er der særlige rabatter til kunder, der samler både fiberbredbånd og mobilabonnementer på én konto. Priserne herunder er vist med/uden fiberbredbånd.

 • 5 timer + 5 GB data (EU 5 GB)
  79 / 99 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her
 • 15 timer + 15 GB data (EU 8 GB)
  99 / 129 kr./md.
  Ingen binding
  Bestil her

Fordele

 • Fiberselskabernes egen udbyder. Du får hurtigt fiberbredbånd i en solid pakke med masser af fordele, som tilsammen giver dig en bedre oplevelse.
 • Waoo giver dig Smart WiFi efter WiFi 6-standarden, hvilket betyder bedre dækning og højere hastigheder i hele hjemmet. Hos andre udbydere får du normalt kun en simpel trådløs router, men i Fiber Extra- og Fiber Full-pakkerne får du bedre trådløst udstyr inkluderet uden meromkostning.
 • Mulighed for at opnå samlerabatter, hvis du både er fiber- og mobilkunde hos Waoo. Dette kan betyde at dine abonnementer samlet set kommer ned på et rimeligt niveau, hvorved Waoo ikke længere er markant dyrere end andre udbydere.
 • Fornuftige TV-pakker, som kan ses via nettet eller med et klassisk TV-kort. Derved kan alle være med, også selvom man ikke har et nyere TV.

Ulemper

 • Waoo kan ikke fås i hele landet, men kun på de tilknyttede fiberselskabers infrastruktur. Dette betyder at adgangen er stærkt begrænset og beroende på hvilket dækningsområde du bor i.
 • I mange områder har Waoo eneret på leveringen af fiberbredbånd, hvilket eksempelvis gælder for store dele af Bornholm. De har således ingen reelle konkurrenter i disse områder.
 • Priserne for Waoo er relativt høje, og du kommer hurtigt til at betale en markant højere pris end hos konkurrerende udbydere.
 • Det er kun muligt at få en TV-pakke gennem Waoo, hvis du samtidig har abonnement på fiberbredbånd.

Alternative udbydere

Selvom du hos Waoo kan få de fleste behov dækket, er der god grund til at undersøge markedet før du bestiller. Du kan nemlig muligvis finde alternativer der passer bedre til dine behov eller dit budget, og så slipper du for at ærgre dig over spildt tid og spildte penge. Waoo ligger dog generelt fornuftigt placeret hvad angår priser og produkter, men i visse områder af landet kan der måske alligevel være andre produkter som du med fordel bør undersøge.

Mobilabonnementer

UdbyderInfoPriser
OisterFra 6 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 49 kr./md. »
(Min. 49 kr.)
CBB MobilFra 7 GB data, kan kun bruges i Danmark, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 59 kr./md. »
(Min. 59 kr.)
DukaFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan lejes, ingen binding.Fra 79 kr./md. »
(Min. 79 kr.)
3 MobilFra 20 GB data, kan bruges i Danmark + udlandet, trådløs router kan tilkøbes, ingen binding.Fra 100 kr./md. »
(Min. 100 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 6. maj 2022.

Bredbånd

UdbyderInfoPriser
KviknetOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 199 kr./md. »
(Min. pris 1.194 kr.)
FastspeedOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 249 kr./md. »
(Min. pris 1.494 kr.)
HiperOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV, fiber eller telefonstik, gratis router, 6 mdr. binding.Fra 229 kr./md. »
(Min. pris 1.572 kr.)
TelenorOp til 1000/1000 Mbit, via kabel-TV eller fiber, gratis router, ingen binding.Fra 249 kr./md. »
(Min. pris 249 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 10. november 2021.

TV-pakker

UdbyderInfoPriser
YouSeeBland-selv pakker, inkl. streamingtjenester, 6 mdr. binding.Fra 309 kr./md. »
(Min. pris 2.595 kr.)
Stofa24, 36, 57 kanaler eller bland-selv, inkl. streamingtjenester, 6 mdr. binding.Fra 274 kr./md. »
(Min. pris 1.644 kr.)
Norlys logoVælg 8 kanaler eller få det hele, inkl.streamingtjenester, 2 mdr. binding.Fra 439 kr./md. » (Min. pris 878 kr.)
Priser og produkter er opdateret den 10. november 2021.

Vilkår hos Waoo

Det er med Waoo som med andre fiber- og teleselskaber: Forskellige vilkår har betydning for dit kundeforhold, og vi anbefaler derfor at du sætter dig godt ind i betingelserne før du vælger dit nye abonnement. Vi har selvfølgelig undersøgt vilkårene hos Waoo, så du kan finde ud af hvad der er op og ned.

Bindingsperiode

 • Bredbånd: 6 måneder
 • TV-pakker: 6 måneder
 • Streamingpakker: Ingen binding
 • Mobilabonnementer: Ingen binding

Bindingsperioden er hos Waoo den samme som hos andre udbydere: 6 måneder for bredbånd og TV-pakker, men ingen binding på mobiltelefoni. Derudover har Waoo en række streamingpakker, som der heller ikke er binding på.

At der er 6 måneders binding på bredbånd og TV-pakker, betyder blandt andet at du får udstyr med i pakken uden at det koster ekstra her og nu. Du kan dog ikke komme ud af dit abonnement i det første halve år, ej heller selvom du eksempelvis flytter.

Opsigelsesvarsel

Hos Waoo er der et opsigelsesvarsel på 30 dage for alle produkter. Du skal altså fortsat betale dine abonnementer indtil 30 dage efter opsigelsesdagen, hvorefter dit kundeforhold ophører.

Dette betyder også at hvis du vil ud af et abonnement på dagen hvor bindingsperioden ophører, skal du allerede opsige dit abonnement efter 5 måneder. Derefter pålægges nemlig 30 dage, og du kan således komme ud af et abonnement til bindingsperiodens ophør.

Oprettelsesomkostninger

Omkostningerne til oprettelse og etablering af både bredbånd og TV afhænger af hvordan din bolig er forbundet til nettet. Er der allerede etableret en boks ved din bolig, kan du nemt kobles på et abonnement hos Waoo uden det koster dig ekstra.

Vi kan derudover konstatere at der er relativt små oprettelsesomkostninger forbundet med fremsendelse af eksempelvis TV-boks og SIM-kort, men Waoo befinder sig i den billige ende på dette punkt.

EU roaming vilkår

Hos Waoo gælder standard roaming vilkår for alle mobilabonnementer, og der er således fri roaming i alle EU lande. Dette er helt i trit med branchen, så her skiller Waoo sig ikke ud fra mængden.

Særlige tilbud hos Waoo

Waoo har en række særtilbud, som vi synes er interessante at kigge nærmere på. Eksempelvis inkluderer de noget helt særligt udstyr i de store bredbåndsabonnementer, og der er ligeledes specielle rabatter på mobilabonnementer.

Gratis streamingtjenester

Når du opretter et nyt abonnement på fiberbredbånd fra Waoo, får du gratis adgang til udvalgte streamingtjenester i hele bindingsperioden. Hvis du i forvejen abonnerer på disse tjenester, kan dette betyde en relativt stor besparelse for dig som kunde.

Streamingpakker

Hvis du har fiberbredbånd hos Waoo, kan du få rabat på forskellige streamingtjenester. De kan nemlig tilvælges som en samlet pakke, og herved kan du opnå en fornuftig rabat på den samlede pris.

Særligt trådløst udstyr

Waoo inkluderer såkaldt “Smart WiFi” med deres hurtigste bredbåndsabonnementer. Udstyret er trådløst og følger den nyeste WiFi 6-standard, hvilket betyder at du får adgang til hurtigt internet i hele boligen. Waoo sørger for at du får tilsendt mere end én trådløs enhed, hvis du eksempelvis bor i en større bolig.

Samlerabat på mobilabonnementer

Når du abonnerer på fiberbredbånd, kan du opnå en god rabat på dit mobilabonnement. Samlet set kan du hermed spare en fornuftig sum penge, i forhold til hvis du købte begge dele hver for sig.

Kundeservice hos Waoo

Hos Waoo har du mulighed for at kontakte kundeservice direkte via et Facebook chat-vindue på hjemmesiden, men du kan også ringe eller sende en e-mail.

Der er således gode muligheder for at komme i kontakt med Waoo efter behov, og du kan ligeledes være heldig at få adgang til Waoo bredbånd via dit lokale energiselskab.

Anmeldelser – hvad siger kunderne om Waoo?

Waoo har en samlet bedømmelse på lidt over middel. Vi har kigget anmeldelserne igennem hos både Trustpilot og Google, og der tegner sig generelt et mønster af at Waoo i nogle tilfælde har svært ved at levere den lovede forbindelse.

De fleste kunder lader dog til at være glade og tilfredse, når først de har fået forbindelsen til at virke – og der udtrykkes også glæde over hastigheden og stabiliteten.

Noget, som mange kunder dog savner, er øget valgfrihed i TV-pakkerne. Waoo inkluderer blot et forudbestemt sæt kanaler, og her kan du altså ikke selv vælge.

Overordnet set er bedømmelsen af Waoo fornuftig, og vi ser ingen alarmknapper blinke.

Fakta om Waoo

Hvem ejer Waoo?

Waoo ejes i fællesskab af en række energi- og fiberselskaber, der har etableret Waoo som en fælles udbyder på deres private fibernet. Waoo er således ikke en selvstændig eller uafhængig udbyder, men derimod et selskab med en større ejerkreds.

Hvilke netværk bruger Waoo?

Waoo benytter fiberselskabernes og energiselskabernes egen infrastruktur til at levere fiberbredbånd. TV-pakkerne leveres også herigennem, mens mobilabonnementer benytter Telia-Telenors sammenlagte netværk.

Tilbyder Waoo samlerabatter?

Ja, du kan hos Waoo opnå samlerabat hvis du både har fiberbredbånd og mobilabonnementer samlet på samme konto. Mobilabonnementerne fås herved til reduceret pris.

Hvilke abonnementer tilbyder Waoo?

Waoos kerneprodukt er fiberbredbånd. Derudover tilbyder de også TV-pakker til levering via fibernettet, samt streamingpakker og mobiltelefoni.

Eksperter i IT, sikkerhed og telefoni

Netrådet.dk er en uafhængig vidensportal til private forbrugere. Alle undersøgelser og guides er udarbejdet med hjælp fra et erfarent panel af eksperter, samt et tilbundsgående researcharbejde.

Kontakt redaktionen: thomas @ klikhuset.dk

Skriv en kommentar